Marinovaný kapr II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Umytou a osušenou rybu nakrájet na kostičky 3x3 cm, zbavit červeného masa. Promíchat citronovou šťávu, olej, hořčici, cukr, sůl a pepř, šlehat, dokud se nespojí do homogenní směsi. Nakonec přidat nasekaný kopr. Kousky kapra nasypat do marinády promíchat, vložit do čistých sklenic, uzavřít a nechat minimálně tři dny odležet (v ledničce 6 dní), dokud nezměknou kosti.

Komentáře k receptu

  • Gábina H
    Gábina H |

    28. 1. 2008 10:53

    Jak se to pak dále upravuje po odležení?

  • Věra z Dc
    Věra z Dc |

    28. 1. 2008 09:15

    Ríšo, kapra pak jíme marinovaného, vlastně syrového ? s chlebem ? Je to dobré ?

Abecední seznam: