Marinovaná kuřecí křídla

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Kajda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tatarku smícháme s kečupem dle své chuti, do toho vložíme koření lisovaný česnek, vložíme kuřecí křidélka a marinujeme nejlépe do druhého dne. Vložíme do olejem vymazaného pekáčku a pečeme. Podáváme s vařeným bramborem, hranolky, americkými bramborami.
2
Poznámka: takto můžeme připravit kuře rozdělené na půlky nebo kuřecí řízky, jak kdo má rád.

Komentáře k receptu

  • jana
    jana |

    13. 6. 2015 01:28

    tam bude jasna chyba. myslim ze tatarky myslel 40 gramu......v pul kile tatarky by jsme ty kridla ani nevideli :D

  • jana
    jana |

    13. 6. 2015 01:27

    vy jeste nevite ze cholesterol je jen boom a nesmysl ze strany marketingu? pokud se nam zvysi cholestr. nebezime k dr. pro prasky ale dame dietu a on se zase srovna. tatarka muze byt i nizkotucna nebo vyrobena doma. jednou za cas vam neuskodi. Tatarka jsou vajicka a olej. bez oleje se nevyk.....a nic z nas neodejde. tuk potrebujeme kdo maze ten jede :) lol

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    18. 11. 2011 18:16

    Taky mi to připadá jako nepoměr dávat 40 dkg tatakry na 5 ks křídel. To je pak víc tatarky než masa

  • Blanka
    Blanka |

    11. 6. 2008 18:19

    No, to množství tatarky mne odradilo. Mozna je to dobré, ale co náš cholesterol? :-)

Další doporučené recepty: