Marináda na maso IV.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny přísady smícháme v misce a naložíme do ní maso (můžeme ji použít na jakékoliv maso - kuřecí, vepřové, hovězí, klokaní, krůtí...). Nejlepší je nechat maso naložené přes noc, ale stačí i 1 nebo 2 hodiny.
2
Podáváme s chlebem nebo s bramborem. Doporučuji přidat víc česneku, než je uvedeno v receptu.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Hana Hladíková
    Hana Hladíková |

    29. 6. 2007 14:29

    pečeme v troubě, ale dá se i grilovat

  • Anonym
    Anonym |

    29. 6. 2007 10:14

    ... a marinované maso grilujeme ??? nebo osmažíme ????

Poslední navštívené:

Abecední seznam: