Pikantní marináda na grilované maso

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžička chilli
    • 4
      lžíce kečup
    • 6
      lžíce olej
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Sojovou omáčku, kečup a olej smíchejte v misce. Přidejte grilovací koření, česnek, chilli a podle chuti i sůl a pepř.
2
Marinádu natřete na maso a nechte ho uležet. V průběhu grilování potírání opakujte.

RADA: Jak naložit žebra, rybu, kuře nebo steak?

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: