Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát z červeného zelí
Kuřecí roláda se špenátem
Pizza – Langoše
Čokoládové muffiny k nakousnutí
Karamelové řezy s mandlemi
Slané tyčinky se šunkou
Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…
Kuře na bazalce
Pohanka (nejen) se slaninou
Losos s restovanou zeleninou
Čočková polévka se slaninou
Polévka z pečeného květáku
Špenátový závin se špenátem, slaninou…
Uzená polévka s kroupami
Bůčková roláda s nádivkou
Limetkový dort s okurkou
Sekaná se slaninou a zeleninou