Linguine s cuketou, hráškem, fetou a mátou

moje hodnocení: 0

0.0

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g mražený hrášek
    • 2
      ks šalotka
    • 400
      g linguini
    • 3
      lžíce olivový olej
    • 2
      ks cuketa zelená a žlutá
    • 150
      g sýr feta
    • 1
      svazek máta
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hrášek rozmrazte, šalotky a cukety nakrájejte na kolečka, dejte vařit těstoviny. Ty sceďte a trochu vody z nich uchovejte.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

2
Na pánvi na troše oleje nechte zesklovatět šalotku, přidejte cuketu a pár minut restujte. Přidejte několik lžic vody z těstovin, hrášek a nechte minutu provařit. Vmíchejte těstoviny a vše dochuťte solí a čerstvě mletým pepřem.
3
Těstoviny rozdělte na talíře, zasypte fetou a nasekanou mátou. Přidat můžete ještě pár kapek olivového oleje.

RADA: 9 užitečných rad, jak správně (ne)vařit těstoviny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: