Lahůdkové vepřové koleno

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: LucieB

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové koleno omyjeme. Připravíme si nálev: v 1 litru vody rozmícháme lžíci octa, lžíci soli a přidáme koření. Koleno nařízneme, dáme do hrnce a zcela zalijeme nálevem. Na větší koleno bude potřeba i dvojitá dávka nálevu.
2
Přidáme celé stroužky česneku a necháme marinovat v chladnu cca 2-3 dny. V den, kdy budeme chtít koleno grilovat ho vaříme asi 1 hodinu a poté ihned kořeníme a dáváme na rozpálený gril. Vývar můžeme použít jako výbornou polévku.

Komentáře k receptu

  • Vladimír Dudek
    Vladimír Dudek |

    28. 9. 2007 22:32

    Chutnalo výborně

Abecední seznam: