Kuskus se sušenými rajčaty a fazolkami

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 50
      g kuskus
    • 50
      g sušená rajčata cca
    • 1
      lžíce olej z naložených sušených rajčat i s bylinkami
    • sůl
    • 120
      g zelené fazolky
    • olej
    • 1
      stroužek česnek větší

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuskus dáme do misky, přidáme lžíci bylinkového oleje z naložených sušených rajčat a zalijeme vařící vodou dle návodu. Kuskus necháme nabobtnat, pak promícháme.
2
Fazolky spaříme krátce v osolené vroucí vodě a na cedníku necháme okapat. Pak je dáme na pánev s malým množstvím oleje krátce orestovat a ke konci k nim přidáme rozvonět i drobně nasekaný česnek a odstavíme. Do pánve přidáme drobně pokrájená sušená rajčata, přisypeme hotový kuskus, dle chuti můžeme dosolit nebo opepřit a máme hotovo.
3
Podáváme samotné jako bezmasý pokrm, nebo jako přílohu například k drůbežím medailonkům či grilovanému masu.
4
Dle chuti může do kuskusu přidat i nasekané čerstvé bylinky (petrželka, bazalka...)

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: