Kuřecí kari s rýží

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Bedhann

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí stehenní řízky nakrájíme na malé kousky a zprudka je opečeme na malém množství oleje. Až chytnou barvu, přidáme sůl (ne moc, budeme přidávat ještě sojovku), nakrájenou jarní cibulku, plátky česneku, na kousky nakrájenou červenou papriku (pokud nemáte rádi rozvařenou, ale křupavou, dejte jí až těsně před koncem vaření), lžičku kari a zázvoru, pořádně promíchejte a zalijte kokosovým mlékem. Vařte chvíli (až do změknutí masa), před koncem přidejte 2 lžíce sojové omáčky. Podávejte s rýží (my máme rádi jasmínovou).
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • babura
    babura |

    23. 9. 2014 20:14

    prosím. ten zázvor se má přidat sušený nebo čerstvý?

  • rotler
    rotler |

    5. 1. 2014 18:47

    Chutnalo ;-)

  • bartejsovi
    bartejsovi |

    25. 9. 2011 14:41

    Dobré jídlo, vařil jsem se synem a manželka jen chválila.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: