• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Kuře v pivní omáčce
    Napište svůj komentář k receptu

    Kuře v pivní omáčce

    autor: Vlastina
    0.0
    moje hodnoceni
    4.6
    hodnotilo: 59
    doba přípravy: 60 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Kuře v pivní omáčce
    Kuře v pivní omáčce
    Kuře v pivní omáčce
    Kuře v pivní omáčce
    Kuře v pivní omáčce
    Kuře v pivní omáčce
    Kuře v pivní omáčce
    5fotografií
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    4 porce
      • 3
        ks cibule
      • sůl
      • česnek
      • 1
        lžíce ocet
      • 6
        lžíce kečup - jemný
      • tuk
      • 0,25
        l pivo světlé
      • pepř celý
      • 4
        ks kuřecí maso čtvrtky nebo stehna

    Postup přípravy receptu

    1
    Porce kuřete opečeme na tuku ze všech stran, osolíme, přidáme několik zrnek celého pepře, rozsekanou cibuli a dusíme asi 15 minut.

    RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

    2
    Potom rozmícháme pivo s kečupem a octem a vlijeme na kuře. Dáme do trouby a pečeme do měkka. Když je kuře měkké a omáčka zčásti vypečená, přidáme utřený česnek a podáváme s rýží nebo bramborem.

    RADA: VIDEO, jak naporcovat celé kuře

    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Kuře Huli-Huli

    Kuře Huli-Huli

    Celerové kuře

    Celerové kuře

    Fazolkové kuře

    Fazolkové kuře

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Mim
      Mim | 7. 4. 2013 11:05

      Moooc dobré

    • Jitka Š. | 5. 8. 2011 15:48

      Dělala jsem králíka a byl výborný, přidala jsem med. Mňamka

    • Mášenka M | 21. 7. 2011 15:07

      Kuřátko bylo výborné.

    • milan
      milan | 19. 3. 2011 11:48

      děcka dejte si to, je to super !!!!!!!!!!!!!

    • Islapakova | 9. 1. 2011 14:56

      Dělala jsem z králíka, světlého piva Holby. Nedala jsem ocet, ale lžíci medu a hodnotím 1.Stačí skutečně ze 1/4 litru piva.

    • recepty73
      recepty73 | 4. 1. 2011 18:19

      Česnek jsem přidal už do piva s kečupem... .Kuře jsem na cibuli předpekl rovnou v troubě,pak polil,dopekl a musím říct,že to u nás bylo sice jak v pivovaru,ale bomba bašta.Ti,kdo se tvářili na rýži nevěřícně mi pak záviděli :-P -dobře jim tak ;-) !Určitě zopakuji...

    • Zita Matejkova
      Zita Matejkova | 4. 1. 2011 13:18

      Výborné.

    • Zuzana Šindlerová
      Zuzana Šindlerová | 14. 9. 2010 08:50

      Jednoduché a výborné.

    • martina brunclikova
      martina brunclikova | 22. 6. 2010 19:51

      Výborné..Všem nám to moc chutná.Dávám půl litru piva aby bylo více štávy..hodnotím 1

    • Zdenka Kocmichová
      Zdenka Kocmichová | 1. 5. 2010 14:49

      Tak jsem recept trochu změnila neboť jsem doma neměla pivo, ale jen víno.. Bylo to výborné (nedávala jsem hořčici). Příště určitě vyzkouším s pivem. Díky moc za recept, hodnotím za 1.

    • Lenka Pflegerová
      Lenka Pflegerová | 31. 1. 2010 12:30

      Dnes jsme měli k obědu a bylo to výborné. Použila jsem cca 1 kg vykoštěného kuřete, asi 3/4 litru černého piva a 6 lžic medu. Česneku jsem dala celou palici. Malinko jsem to předdělala večer a nechala do druhého dne uležet, pak jsem to druhý den upekla. Chuť je vynikající dávám za 1.

    • Alena Zuskova
      Alena Zuskova | 9. 11. 2009 11:21

      skvělé dávám za 1

    • Anonym
      Anonym | 3. 8. 2009 12:57

      Opravdu výtečné! Celá rodinka si pochutnala.Dala jsem víc piva a taky česneku! Dávám 1!!!

    • Šárka Kučerová
      Šárka Kučerová | 5. 2. 2009 12:38

      Bylo to dobré, jen jsem měla asi dát více pepře a česneku, aby to bylo pikantnější. Příště zkusim přidat med.

    • K. Z.
      K. Z. | 3. 1. 2009 12:34

      S přítelem jsme se do toho pustili a bylo to luxusní a výborné, rozhodně doporučujeme!!! :) Už se nemůžu dočkat, až si to dáme zase. :) PS: Dali jsme půl litru černého piva a také med.

    • Radka Kmentová
      Radka Kmentová | 8. 11. 2008 15:00

      Ze světlého piva je nejlepší na vaření Kozel.

    • elyzabeth b.
      elyzabeth b. | 8. 11. 2008 14:41

      chutnalo nam to:-)

    • Hana Albrechtova
      Hana Albrechtova | 30. 10. 2008 09:20

      Včera jsem příteli uvařila vaše kuře.Bylo to výborné ale souhlasím s Vladem. Málo štávy. Jinak bych nic neměnila.Dávám za jedna.

    • Vladan M
      Vladan M | 25. 10. 2008 18:43

      Výborné kuře - 1A. Dělal jsem ale z půllitru piva,aby rýže nebyla suchá.

    • Silvia Kralovicova
      Silvia Kralovicova | 20. 8. 2008 14:22

      Kura bolo vyborne. Ja som este k cibuli dala podusit 2 nakrajane rajciny a kecupu by som dala trochu menej, je to potom dost sladke a musela som viac prisolit. S ryzou s hraskom to bolo super.

    • Martin Stratílek
      Martin Stratílek | 10. 7. 2008 07:50

      Vynikající!!!! Světlé oivo na vařeí nepoužívám, jedině tmavé a zkusil jsem přidat i trochu medu, jak píše Dana Křížová a opravdu to nemělo chybu.

    • Dana Křížová
      Dana Křížová | 13. 3. 2008 13:33

      Bylo to výborné!!!!!!!!!!! Přidali jsme jen med, máme rádi kombinaci medu a piva.... a byl to opravdu skvělé!

    • Alena Schejbalová
      Alena Schejbalová | 19. 2. 2008 18:41

      Dnes jsem vařila králíka,je to bezva bašta,všichni si pochutnali.

    • Kristýna Šípková
      Kristýna Šípková | 25. 7. 2007 17:32

      Výborný jídlo, měl jsem ho několikrát a vždycky sem si pochutnal :-P mňam mňam a komu to nechutná, tak nemá chuťový buňky:-) .Jinak je to dobrý i s bramborama i štouchanejma.

    • Jiří
      Jiří | 13. 1. 2007 13:28

      Určitě černé pivo, světlé způsobí onu hořkou chuť

    • Magda
      Magda | 2. 5. 2006 08:08

      Naši rodinu to zas až tak moc neoslovilo.Přišlo mi to dost nahořklé a aby to bylo k rýži musela jsem přilít vodu aby bylo dost šťávy. Každý má zkrátka jinou chuť.

    • Michaela Atherton
      Michaela Atherton | 13. 4. 2006 11:24

      Nebylo by lepsi pouzit misto svetleho piva cerne? Maminka mi rikala, ze svetle pivo je dost horke na vareni. Pritom bych tento recept rada vyzkousela.

    • Kuchařka on-line
      Kuchařka on-line | 13. 4. 2006 11:16

      Ikonka se nezobrazuje v případě, když nejste přihlášená.

    • Ludmila Chromá
      Ludmila Chromá | 13. 4. 2006 10:39

      Experti a expertky,jak se to ukládá do oblíbených, vždyť se tady ta kolonka nezobrazuje?????

    • Nilda
      Nilda | 12. 4. 2006 20:47

      Dobré, také jsem dala více česneku

    • Klea xxx
      Klea xxx | 12. 4. 2006 17:36

      Už jsem ho vyzkoušela,česneku je potřeba víc,navíc jsem zkusila přidat i tymián a opravdu nám moc chutnalo.

    • Jitka
      Jitka | 2. 3. 2006 13:50

      Tak jsem dneska vyzkoušela a celkem nám chutnalo. Akorát příště zkusím dát víc česneku, dneska jsem z opatrnosti dala jen 2 stroužky a nebyl tam moc cítit.

    • Emča
      Emča | 1. 3. 2006 12:10

      Dělala jsem s bramborovým knedlíkem a bylo to dobré

    • Jitka
      Jitka | 1. 3. 2006 09:40

      Nezkoušel jste to někdo s jinou přílohou? Manžel rýži ke kuřeti nejí.Jinak to vypadá zajímavě.

    • Anonym
      Anonym | 28. 2. 2006 20:04

      Dělala jsem dnes k obědu a moc jsme si pochutnali, recept si zapisuji a zařadím do svých oblíbených

    • Ruth
      Ruth | 18. 2. 2006 13:30

      Teď jsem dojedli a moc nám chutnalo, také jsem přidala hodně česneku, bylo to super

    • Anonym
      Anonym | 12. 10. 2005 17:53

      Mňamka, dávám hodně česneku, to nám chutná

    • Anonym
      Anonym | 11. 10. 2005 20:05

      Máte pravdu je to fakt super, zařadím do oblíbených receptů

    • Zuzana Bugárová
      Zuzana Bugárová | 11. 10. 2005 09:25

      Úplná lahoda.Super

    • Emil Weyr
      Emil Weyr | 13. 5. 2005 19:34

      Výborné...

    • Jana M.
      Jana M. | 17. 4. 2005 11:56

      Toto vyborne kure v pivni omacce jsme prave dojedli,ani jsem necekala,ze to bude tak dobre.Fakt vyborne.Doporucuji vyzkouset.Akorat jsem nedala ten ocet,na nej jsem zapomela.

    • Radka
      Radka | 4. 4. 2005 13:39

      O víkendu jsem to zkoušela (bez kečupu), pouze jsem kuře "opatlala" v hořčici a rozetřeném česneku a bylo to výborné a tak pivní omáčka... mňam!

    • Lubor
      Lubor | 30. 1. 2005 18:38

      Nám také chutná

    • Hanča
      Hanča | 30. 1. 2005 18:37

      Moc nám chutná, někdo dává hodonocení 5, ale je to věc názoru já hodnotím jedničkou a je nás asi víc podle diskuse

    • Misa
      Misa | 24. 1. 2005 04:40

      Taky nam moc chutnalo. Kure je stavnate a pikantni!!!

    • Anonym
      Anonym | 30. 11. 2004 19:50

      Moc dobré

    • Josef
      Josef | 28. 11. 2004 23:30

      Výborná úprava nevýrazných mas.Hodí se i pro úpravu králíka. Použil jsem pouze polovinu cibule a nahradil stejným množstvím pórku. Je jemnější než cibule a k dušení jsem použil el."pizza pánev" s pokličkou. Výsledný pokrm byl skvělý. Díky za dobrý recept.

    • Tomáš
      Tomáš | 27. 11. 2004 21:52

      Máme s dětmi velmi rádi podlévání pivem téměř jakékoli úpravy masa vyjma snad guláše, různých omáček, kde se to zkrátka moc nehodí atp. Ovšem pepři se poměrně vyhýbáme a když už je chuť na ostré, tak raději feferonku či mletou pálivou papriku. Ono je to i příjemnější - po pepři je dlouho žízeň, papriku zapijete malým množstvím tekutiny a přestane pálit, i nadbytečná žízeň opadne :-)Dobrou chuť!

    • Alice
      Alice | 25. 11. 2004 18:39

      Dobré

    • Jana
      Jana | 25. 11. 2004 09:10

      Nic moc

    • Ilona
      Ilona | 23. 11. 2004 19:37

      Vypadá to dobře, hned to zkusím!

    • Míla Kořínková
      Míla Kořínková | 11. 11. 2004 23:27

      Pekla jsem na druhý den k obědu, ale už večer jsme si to dali jen tak s chlebem, je to bašta, doporučuju!!!

    • Alis
      Alis | 30. 9. 2004 19:04

      Radko, máš pravdu, tohle jídlo naše vybíravá rodinka také může

    • Radka
      Radka | 29. 9. 2004 22:20

      Toto můžeme.

    • Andrea P.
      Andrea P. | 23. 9. 2004 00:33

      Jedlé...

    • Jano
      Jano | 17. 9. 2004 12:01

      ...no dobré, ale žiadny kulinársky zážitok, myslím, že raz stačilo

    • Anonym
      Anonym | 9. 9. 2004 22:10

      Hodnotím: JEDNIČKA několikrát podtržená!!!!!!

    • Anonym
      Anonym | 21. 8. 2004 16:19

      V picní omáčce musí být dobrý všechno! :)

    • Eva
      Eva | 20. 8. 2004 19:54

      Je to vynikající

    • Anonym
      Anonym | 22. 6. 2004 18:37

      Vynikající

    • Květa Dostálová
      Květa Dostálová | 20. 6. 2004 19:26

      Výborné, celá rodina si moc pochutnala.

    • Luba
      Luba | 15. 6. 2004 21:05

      Moc nám chutnalo!

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Kuřecí
    Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kečup - jemný Kuřecí maso Ocet Pepř celý Pivo Sůl Tuk

    Jak naporcovat kuře

    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Cibulová polévka se sýrem

    Cibulová polévka se sýrem

    Panenka Mňam s bramborovými dukátky

    Panenka Mňam s bramborovými dukátky

    Slunečnicový chléb domácí

    Slunečnicový chléb domácí

    Knedlíky z rýžové mouky

    Knedlíky z rýžové mouky

    Pangalaktický megacloumák

    Pangalaktický megacloumák

    Banánové Margot řezy

    Banánové Margot řezy

    Tradiční jablečný koláč

    Tradiční jablečný koláč

    Podzimní salát Coleslaw

    Podzimní salát Coleslaw

    Maďarský guláš po našem

    Maďarský guláš po našem

    Doporučujeme

    15 minut
    Avokádový hummus

    Avokádový hummus

    30 minut
    Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

    Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

    30 minut
    Toskánská polévka

    Toskánská polévka

    20 minut
    Banánové lívance s kokosem a mákem

    Banánové lívance s kokosem a mákem

    20 minut
    Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

    Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

    20 minut
    Panna cotta s granátovým jablkem

    Panna cotta s granátovým jablkem

    30 minut
    Jarní šakšuka

    Jarní šakšuka

    90 minut
    Hrnečková pomerančová bábovka

    Hrnečková pomerančová bábovka

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    Jak naporcovat kuře

    Poslední sledované recepty

    35
    Palačinky
    Palačinky
    24
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    22
    Tradiční belgické vafle
    Tradiční belgické vafle
    21
    Pečený králík- jednoduše a chutně
    Pečený králík- jednoduše…
    20
    Karlovarský knedlík
    Karlovarský knedlík

    Zajímavé články

    Nejlepší pečené kuře podle pana Cuketky: Stačí vám dvě suroviny!
    Nejlepší pečené kuře podle pana Cuketky: Stačí…
    Oslaďte si život pohárem nejen na MDŽ: retro piškotový, opilý, zmrzlinový a další
    Oslaďte si život pohárem nejen na MDŽ: retro…
    Bábovka s tvarohem: Recept si oblíbily Geislerová, Štíbrová a další celebrity!
    Bábovka s tvarohem: Recept si oblíbily Geislerová…
    Zapékané těstoviny, brambory i maso: 12 receptů vám pomůže rozhodnout, co vařit
    Zapékané těstoviny, brambory i maso: 12 receptů…
    Feta těstoviny vládnou sociálním sítím. Tenhle trend musíte zkusit!
    Feta těstoviny vládnou sociálním sítím. Tenhle…

    Sledujte nás

    AHA.cz FREJOVÉ KOLAPS! PÁD PŘÍMO NA OBLIČEJ!

    FREJOVÉ KOLAPS! PÁD PŘÍMO NA OBLIČEJ!

    AHA.cz Pikantní odhalení! Bartošová se Štaidlovi pomstila aférou s kolegou

    Pikantní odhalení! Bartošová se Štaidlovi pomstila aférou s kolegou

    AHA.cz Nedělní Aha! 7.3.2021

    Nedělní Aha! 7.3.2021

    Dáma.cz Jaký pes se k vám hodí podle znamení? K Býkům buldok, k Rakům jezevčík

    Jaký pes se k vám hodí podle znamení? K Býkům buldok, k Rakům jezevčík

    Dáma.cz 7 potravin, které jsou lepší než multivitaminy v tabletách! Jezte je každý týden

    7 potravin, které jsou lepší než multivitaminy v tabletách! Jezte je každý týden

    Ženy.cz Nejen pletené vesty jsou módní hit. Nosit se budou i tyhle!

    Nejen pletené vesty jsou módní hit. Nosit se budou i tyhle!

    Maminka.cz Kila po porodu neřeším, jsem ženská, ne chrastítko, říká modelka Aneta Vignerová

    Kila po porodu neřeším, jsem ženská, ne chrastítko, říká modelka Aneta Vignerová

    Reflex.cz Českého lva vyhrává Ivan Trojan i Magdaléna Borová. Přinášíme vám kompletní seznam vítězů

    Českého lva vyhrává Ivan Trojan i Magdaléna Borová. Přinášíme vám kompletní seznam vítězů

    E15.cz Jak se staví novodobá „roubenka“. Architekt roku ji zasadil do Krkonoš

    Jak se staví novodobá „roubenka“. Architekt roku ji zasadil do Krkonoš

    Abecedazahrady Jak si vytvořit útulnou zahradu v devíti jednoduchých krocích

    Jak si vytvořit útulnou zahradu v devíti jednoduchých krocích

    Další doporučené recepty:

    Kuře v kořenové zelenině
    Kuře v kořenové zelenině
    Kuře v křenové omáčce
    Kuře v křenové omáčce
    Kuře v lahodné směsi
    Kuře v lahodné směsi
    Kuře v rajčatové omáčce
    Kuře v rajčatové omáčce
    Kuře v rýži a v římském hrnci
    Kuře v rýži a v římském hrnci
    Kuře v sáčku
    Kuře v sáčku
    • Recepty.cz
    • Kuře v pivní omáčce
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí