Králík na sójové omáčce

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg králičí maso
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • 6
      stroužek česnek (Nasekaný)
    • 2
      ks cibule (Nasekané nadrobno)
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše smícháme a nalijeme na naporcovaného králíka a necháme 24 hodin uležet. Podlijeme trochou vody a pečeme přikryté v troubě nebo na pánvi.<BR>Příloha - rýže, brambor.

Komentáře k receptu

  • Pavla Kalinová
    Pavla Kalinová |

    10. 2. 2008 19:02

    Dekuji za vyborny recept.Cesnek mam rada tak jsem jim nesetrila.Horcice a oleje jsem davala ve vetsim mnozstvi,aby kralik byl hezky cely pokryt marinadou.Vysledek nema chybu

  • Anonym
    Anonym |

    27. 8. 2007 20:55

    Na techto strankach uz ten recept vidim nejmin po ctvrte.Ted nevim ktery kralik to je jestli Kanadsky , moravsk uz ani nevim jake byly ty ostatni

  • Monika Š.
    Monika Š. |

    15. 2. 2007 08:09

    Zkoušela jsem to nedávno. S opečeným bramborem a olizovali jsme se až za ušima.

  • Zuzana Šindlerová
    Zuzana Šindlerová |

    21. 8. 2006 17:25

    Zkusila jsem místo králíka kuře, bylo to moc dobré. S rýží neměl oběd chybu. Za 1.

  • Monika Čápová
    Monika Čápová |

    8. 8. 2006 18:47

    Dnes jsem vyzkoušela,je to vynikající!!!!!!Přidala jsem i kuřecí křidýlka,příloha byla rýže s kukuřicí.Mňam,mňam opravdu všem chutnalo!

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    6. 3. 2006 19:25

    Moc dobré , maso bylo pěkně šťavnaté. Jako přílohu jsem dala rýži a nechala jsem proto radši trochu víc sosíku. K tomu sladký mrkvový salát. Prostě výborný nedělní oběd. Díky

  • Jana Nováková
    Jana Nováková |

    9. 5. 2005 10:15

    Vynikající! Taky jsme dělali s opečeným bramborem a nemělo to chybu. Moc dobré i s okurkovým salátem.

  • W. Horákovi
    W. Horákovi |

    2. 12. 2004 07:13

    Dekujeme za vyborny recept. Jako prilohu jsme udelali pecene brambory a moc nam to chutnalo!