Králík na pivu

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • králík
    • máslo
    • cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • 3
      dl pivo
    • sladká smetana
    • dijonská hořčice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozpis je na 2 ks zadních nohou.
2
Do kastrůlku dáme rozpustit máslo a opečeme na něm porce králíka z obou stran. Pak přisypeme nadrobno nakrájenou 1/2 cibule, osolíme, opepříme a zalijeme 3 dcl piva. Dusíme pod pokličkou do měkka. Když je maso hotové, zalijeme 250 ml smetany a přidáme lžíci hořčice. Provaříme a podáváme.

Komentáře k receptu

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    27. 1. 2008 13:49

    Pochutnali jsme si. Jako přílohu jsem dala houskový knedlík. Mohla bych k tomu mít i vařené brambory.

  • Jozef T.
    Jozef T. |

    8. 6. 2007 00:55

    Prepácte p. Anonym, ale Baguette sa nikdy nepouzíva ako príloha v tom význame, ako sa myslí v nasich krajinách.

  • Anonym
    Anonym |

    7. 6. 2007 18:29

    Je to originál francouzký recept takže asi bageta.

  • Anonym
    Anonym |

    4. 6. 2007 23:05

    Jaká příloha je vhodná? Určitě vyzkouším,vypadá to moc dobře.