Kotlety na čokoládě (Mexiko)

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřové kotlety
    • 3
      ks cibule
    • 6
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce sádlo
    • 100
      g žampiony
    • 1
      hrst petrželka
    • 150
      ml bílé víno
    • 50
      g mandle krájené
    • 70
      g čokoláda na vaření
    • 500
      ml vepřový vývar
    • skořice
    • olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Osolte a opepřete 4 vepřové kotlety, potřete olejem a prudce opékejte po obou stranách. Takto upravené maso odložte na teplé místo.
2
Na sádle (2 lžíce) nechte zpěnit 3 nakrájené cibule a 6 stroužků česneku nasekaného na tenké plátky. Přidejte kousek skořice, hrst petrželky a 100g žampionů, dochuťte solí a přibližně 15 minut mírně duste.
3
Poté přilijte sklenku bílého vína a vhoďte 50g krájených mandlí. V jiném kastrolu rozvařte 70g hořké čokolády v 1/2 litru masového vývaru (lze použít masox) a přilijte do chystané omáčky.
4
Vložte opečené kotlety a duste pod pokličkou až změknou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.