• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Korpus s jablky
    Napište svůj komentář k receptu

    Korpus s jablky

    autor: Szelaček
    0.0
    moje hodnoceni
    0.0
    hodnotilo: 0
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Korpus s jablky
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 200
        g cukr krupice
      • 200
        g polohrubá mouka
      • 5
        ks vejce nedělíme žloutek od bílku, ale dáváme společně
      • 1
        balíček prášek do pečiva spíše 1/3
      • 6
        lžička horká voda
      • 1
        lžíce olej
      • 5
        lžička marmeláda na potření korpusu, takže nezáleží na množství
      • 5
        ks jablka neoloupaných
      • 1
        balíček želatina možné i 2 podle velikosti formy

    Postup přípravy receptu

    1
    **KORPUS:**
    2
    1. Nahřála jsem si troubu na 150°C (elektrická trouba).
    3
    2. Z vajec a cukru jsem si vyšlehala směs. Nebyl to sníh, ale taková řidká směs.
    4
    3. Poté jsem do směsi přidala vodu, olej a opět chviličku šlehala.
    5
    4. Naposled jsem přidala mouku smíchanou s práškem do pečiva a pořádně vše promíchala.
    6
    5. Vymazala jsem si formu olejem a vysypala hrubou moukou.
    7
    6. Dala jsem svůj výtvor do trouby a doufala, že se povede.
    8
    Můj korpus se pekl zhruba 30min, ale ze začátku jsem to pekla pouze zespod a jak už nebylo těsto tekuté, dala jsem péct z obou stran.
    9
    **OZDOBENÍ:**
    10
    1. Korpus jsme si potřela marmeládou.
    11
    2. Nakrájela jsem si na plátky jablka a po vychladnutí korpusu je pokládala podle fantazie na povrch.
    12
    3. Udělala jsem si želatinu podle návodu na zadní straně obalu a polila korpus i s ovocem.
    13
    4. Nechala jsem celý korpus vychladnout a podávala.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Palačinky s jablky

    Palačinky s jablky

    Lívanečky s jablky

    Lívanečky s jablky

    Crumble s jablky

    Crumble s jablky

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
    Moučníky Koláče Pečení Děti Návštěva Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Horká voda Jablka Marmeláda Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vejce Želatina
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Zapékaný pórek

    Zapékaný pórek

    Vepřové koleno na černém pivě

    Vepřové koleno na černém pivě

    Bílé kokosové kuličky  -  nepečené

    Bílé kokosové kuličky - nepečené

    Margot dort - lehoučký

    Margot dort - lehoučký

    Sedlácký guláš

    Sedlácký guláš

    Rychlé povidlové řezy

    Rychlé povidlové řezy

    Rajčatový salát s balkánským sýrem

    Rajčatový salát s balkánským sýrem

    Hanácké bifteky

    Hanácké bifteky

    Vláčný makovník / makovec

    Vláčný makovník / makovec

    Doporučujeme

    20 minut
    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    30 minut
    Polévka z červené čočky

    Polévka z červené čočky

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Poslední sledované recepty

    41
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    37
    Domácí kuřecí čína
    Domácí kuřecí čína
    30
    Palačinky
    Palačinky
    30
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    28
    Žemlovka
    Žemlovka

    Zajímavé články

    13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
    13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší recepty na pizzu 5x jinak
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší…
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…

    Sledujte nás

    AHA.cz Chýlková a Kraus! Tvrzení Honzovy bývalky bere dech

    Chýlková a Kraus! Tvrzení Honzovy bývalky bere dech

    AHA.cz Tohle by Ivana číst neměla! Exmilenka Gotta si pustila pusu na špacír

    Tohle by Ivana číst neměla! Exmilenka Gotta si pustila pusu na špacír

    AHA.cz Deník Aha! 27.1.2021

    Deník Aha! 27.1.2021

    Dáma.cz Rouška jako módní doplněk: Kde seženete ty nejhezčí za dostupné ceny?

    Rouška jako módní doplněk: Kde seženete ty nejhezčí za dostupné ceny?

    Dáma.cz Zpátky na výsluní: Které role změnily slavným hollywoodským hercům život?

    Zpátky na výsluní: Které role změnily slavným hollywoodským hercům život?

    Ženy.cz 6 nejdražších šatů z královských svateb. Kdo trumfnul Kate?

    6 nejdražších šatů z královských svateb. Kdo trumfnul Kate?

    Maminka.cz Kdy jsem selhala jako máma? Tohle přiznaly maminky!

    Kdy jsem selhala jako máma? Tohle přiznaly maminky!

    Reflex.cz Ministr Blatný je obětavý pedagog. Sám na sobě předvádí rozdíl mezi lží, hloupostí a dezinformací

    Ministr Blatný je obětavý pedagog. Sám na sobě předvádí rozdíl mezi lží, hloupostí a dezinformací

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Další doporučené recepty:

    Korma z kuřete
    Korma z kuřete
    Korpus na dort
    Korpus na dort
    Korpus s čokokuličkami
    Korpus s čokokuličkami
    Korunovační kuře
    Korunovační kuře
    Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
    Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
    Kořeněná panenka - grilovaná
    Kořeněná panenka - grilovaná
    • Recepty.cz
    • Korpus s jablky
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí