Korčulanska pastičada

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 120 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hovězí maso špalíček
    • rajčata sekaná
    • cibule
    • slanina
    • česnek
    • mrkev
    • sušené švestky
    • červené víno
    • pepř mletý
    • olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso protáhneme slaninou a česnekem, osolíme, opepříme.
2
Na oleji osmahneme cibuli, na kousky nakrájenou mrkev, česnek, pak vložíme maso a chvíli společně opékáme. Podlijeme vodou, přidáme rajčata, osolíme a dusíme. Po chvíli přilijeme červené víno a přihodíme švestky (stačí 4 na 500 g masa).
3
Dusíme doměkka. Maso vyjmeme, šťávu rozmixujeme, maso nakrájíme na plátky. Podáváme s bramborovými noky nebo bramborovými knedlíky.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.