Klobásy v pivní omáčce

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks klobása
    • 2
      lžíce máslo
    • 1
      ks cibule velká
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 250
      ml pivo
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Klobásy opečeme ze všech stran na másle, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme, zaprášíme moukou, opět osmahneme a vše zalijeme pivem. Osolíme a opepříme a přikryté dusíme 10 minut.
2
Příloha - červené zelí a brambory.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.