Karbanátky z tresky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g filé z tresky
    • 2
      lžíce petrželka
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžíce strouhanka
    • 100
      g tvaroh
    • 1
      ks cibule
    • 6
      lžíce rostlinný olej
    • hlávkový salát (Několik listů)
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filé omyjeme a vaříme v páře asi 10 minut. Cibuli nakrájíme nadrobno, přidáme vejce, tvaroh, špetku soli, strouhanku a petrželku. Vše společně s treskou rozmixujeme. Ze směsi připravíme 12 karbanátků, obalíme je v mouce a smažíme na rozpáleném oleji dozlatova. Karbanátky podáváme na listech hlávkového salátu.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Lucie Mlýnková
    Lucie Mlýnková |

    3. 8. 2009 18:20

    Té petrželky jsem přidalá více, protože ji máme moc rádi, nezbytnou součásti je pro nás i česnek, bylo to naprosto výborné :-)