Kapří guláš s hráškem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 700
      g kapr 600-700
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 30
      g slanina
    • 2
      ks cibule větší
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 1
      balíček mražený hrášek
    • 3
      lžíce kečup - jemný 2-3 ,nebo rajčatový protlak
    • vývar nebo z kostí

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěného kapra stáhneme z kůže, nakrájíme na větší kousky, pokapame citronovou šťávou, osolíme a opepříme, necháme 1/2 hodiny odležet. Na pánvi rozehřejeme olej, rybí maso osušíme, poprášíme moukou a osmahneme. Na rozškvařené slanině se zbytkem oleje necháme osmahnout nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku, zmrazený hrášek, kečup nebo protlak a maso podlijeme vývarem. Zvolna podusíme, aby se maso nerozpadlo.
2
Podáváme s opečenými plátky veky nebo s bramborem.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.