Tímto originálním koláčem si získáte jak rodinu, tak případné hosty. Vynikající chuti jahod a rebarbory v drobenkovém těstě totiž nikdo neodolá. Podávejte s vaším oblíbeným čajem nebo kávou a zážitek bude dokonalý.
RADA: Jak na domácí máslo
RADA: Další skvělé rebarborové koláče
RADA: 5 vychytávek, které využijete nejen při pečení slakého
Jahodový koláč
Jahodový koláč (buchta) s tvarohovým…
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Piškotová bábovka
Karbanátky z tofu
Meruňkový koláč
Ovocné košíčky II.
Námořnické kotlety
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Domácí chléb VI.
Tvaroh s rakytníkovým pyré
Rychlý nepečený moučník z polenty
Smažené toasty se špenátem a sýrem
Vosí hnízda III.
Rumové kuličky - nepečené
Kouzelný vaječný koňak
Klasický recept na polevu na perníčky
Florentýnky
Kakaové ořechy s kokosovým krémem
Pracny z roku 1900
Čočkové ragú