Hruškový koláč

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: 20 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 125
      g máslo
    • 80
      g hnědý cukr
    • 2
      ks vejce
    • 50
      g čokoláda
    • 200
      ml mléko
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • hrušky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Máslo s cukrem utřete do pěny a do směsi postupně přimíchávejte vejce, pak mouku smíchanou s práškem do pečiva a na kousky nalámanou čokoládu. Podle potřeby přidejte mléko. Těsto nalijte na plech vyložený pečicím papírem. Navrch poklaďte kousky nakrájených hrušek. Pečte 30 minut v troubě předehřáté na 180 °C.

RADA: Bublanina a koláče: recepty, které využijete celé léto

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: