Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlé BE-BE řezy
Velikonoční sekaná
Pomazánka z makrely
Snadný štrůdl
Smaženky s mladými cuketami
Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem
Barevné pomazánky - Brokolicová
Houbová pohanka - pohankový kuba
Chlebová polévka
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Hrnková dýňová roláda
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami