Houbová paštika

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 25 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      lžíce máslo
    • 1
      ks cibule
    • 100
      ml bílé víno
    • 1
      špetka šafrán
    • 500
      g houby nebo 300g sušených
    • 1
      lžička kmín
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks citron
    • 1
      lžíce tymián
    • 2
      ks bageta

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na másle orestujte dozlatova nadrobno nasekanou cibuli. Zalijte ji vínem, přidejte šafrán a nechte zredukovat.
2
Poté vmíchejte nadrobno nakrájené houby, přidejte kmín a restujte, dokud se neodpaří voda, kterou vypustí houby.
3
Dochuťte solí, pepřem a šťávou z citronu. Na závěr přidejte nasekaný tymián. Vše rozmixujte tyčovým mixérem a podávejte s bagetami.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: