Tiramisu po česku III.

moje hodnocení:

4,4

hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g tučný tvaroh ve vaničce
    • 1
      plechovka salko slazené
    • 2
      balíček dětské piškoty
    • 1
      šálek káva silná

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tvaroh smícháme se Salkem - vytvoříme hladký krém, který nalejeme do mísy a prokládáme piškoty namočenými v kávě. Je to hrozně rychlé a moc dobré!

Komentáře k receptu

  • Jirka
    Jirka |

    27. 6. 2016 21:20

    Naprosto Famozní recept,Mnohokrát děkuji.

  • Jirka
    Jirka |

    27. 6. 2016 21:20

    Naprosto Famozní recept,Mnohokrát děkuji.

  • profi pekařka
    profi pekařka |

    28. 11. 2014 13:58

    všechny co tu komentujete jste nechutný, a některé ani neumíte česky. hanba

  • Lucka
    Lucka |

    21. 1. 2014 12:34

    Me to nezatuhlo jak je to mozne?

  • kudlasek
    kudlasek |

    7. 7. 2013 18:31

    Tiramisu a pomazánkové máslo,ovalné piškoty to není pravé Tiramisu! O:-)

  • Katka
    Katka |

    9. 3. 2012 11:42

    Vyzkouším :-) jen, bych chtěla vědet-to salko vařit nebo ne?

  • Lucie
    Lucie |

    23. 11. 2011 15:15

    :-)) asi tak

  • myšlenka
    myšlenka |

    13. 3. 2011 14:28

    Joj, dobré to asi bude, ale když vidím to Salko - to bude šíleně sladké, to by mi snad ani syn nejedl. :-(

  • dominik
    dominik |

    14. 1. 2011 19:48

    :-$ 8-) ;-)

  • sergej papáček
    sergej papáček |

    9. 9. 2010 16:32

    klidně. a když nebudete mít maskarpone, dejte tam taveňák a když nebudete mít taveňák tak sádlo a když nebudete mít sádlo tak cokoli jiného bílého!

  • Michaela Linhartová
    Michaela Linhartová |

    9. 9. 2010 16:25

    Můžu místo tvarohu použít mascarpone? Díky

  • Kamila Kleskeňová
    Kamila Kleskeňová |

    21. 4. 2008 13:52

    k tiramisu to ma ale daleko...kde je napr.kakao?

  • Kamila Kleskeňová
    Kamila Kleskeňová |

    21. 4. 2008 13:52

    k tiramisu to ma ale daleko...kde je napr.kakao?

  • Wendy
    Wendy |

    22. 4. 2007 12:40

    Jo, a do kávy jsem dala trochu rumu :-))

  • Wendy
    Wendy |

    22. 4. 2007 12:39

    Já sice nejsem znalec tiramisu, ale tento moučník je mňamkový! Oceňuji málou spotřebu nádobí a jednoduchost :-) Každopádně v práci všem chutnalo a každý se divil, jak je to jednoduché. Dala jsem na rady z diskuse a ingredience jsem jen lehce zamíchala a nechala vytuhnout 48 hodin a výsledek byl dobrý.

  • Marie Tomášková
    Marie Tomášková |

    8. 4. 2007 17:06

    Vůbec se to nedá srovnat s tiramisem kde je použit specielní smetanový tuk Mascarpone, vyšlehaný s trochou cukru a pomalu přikapávanou tekutou čtvrtlitrovou šlehačkou. Piškot upeču z 5ti vajec, dám tam trochu kakaa a pomletých ořechů. Plát pak rozkrojím podélně na 3 díly, každý řádně pokropím kávou s rumem. Každý plát natřu krémem, povrch posypu kakaem.Zaležet do druhého dne - nemá to konkurenci!!!!

  • LUCa
    LUCa |

    25. 3. 2007 14:28

    Zkoušela jsem recept a jen se po moučníku zaprášilo.Také jsem vyzkoušela kombinaci tučného a polotučného tvarohu a kombinace salka s tvarohem se nám všem zdála výtečná. Povrh jsem také posypala kakaem. U mě za 1. Ještě zkusím ten krém z lučiny a šlehačky a uvidíme.

  • Anonym
    Anonym |

    5. 9. 2006 17:17

    Tak ten teda fakt není dobrej, kombinace salka a tvrohu je docela nešťastná.

  • Lenka Zavřelová
    Lenka Zavřelová |

    16. 4. 2006 22:11

    Toto tiramisu mi bohužel nechutnalo a ani dětem. Dorazil ho manžel. Musela jsem srovnávat s dalším receptem Tiramisu po česku, který jsem dělala před týdnema a ten je opravdu skvělý a super...

  • Janinka
    Janinka |

    27. 3. 2006 17:35

    ... jo - ještě jsem zapoměla dodat, že do té kávy jsem přihodila panáčka rumu ... nemá to chybu :-))

  • Janinka
    Janinka |

    27. 3. 2006 17:33

    V sobotu odpoledne jsem udělala, v neděli ještě nic moc, ale dnes v pondělí to je úplně skvělé - ztuhlo to bez problémů. Obávám se, že než to tady dopíšu, tak už na mne moc nezbyde :-)). Tvaroh a salko jsem nakonec nešlehala - jenom řádně rozmíchala. Výborný a hlavně rychlý recept. Dávám mu jedničku.

  • Pepa
    Pepa |

    13. 3. 2006 13:24

    Použil jsem, aby bylo Teramisu méně tučné,250gr. tučného tvarohu a 250gr. polotučného tvarohu ve vaničkách. Jinak jsem dodržel postup z receptu, povrch posypal kakaem a nechal 24 hod. v chladničce. Dort byl pěkně tuhý, dal se krájet a byl moc dobrý. Jeho příprava je velmi rychlá.

  • Janinka
    Janinka |

    11. 3. 2006 19:15

    Když čtu recept a komentáře, nejsem si jistá, že se ten krém má šlehat. Spíše asi jen zamíchat. Není to ten důvod, že to někomu netuhne? Jestli s tím někdo máte zkušenost, prosím, podělte se. Ráda bych to taky vyzkoušela. Díky!

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    11. 3. 2006 18:29

    Musím říci, že byla doma velká spokojenost. Je to sice sladší, ale kupované je ještě více. Navrchu jsem posypala hustě kakaem. Ztuhlo to krásně a šlo to opravdu pěkně krájet. Určitě zopakuji.

  • Petra
    Petra |

    14. 2. 2006 01:02

    Krem jsem sice vyslehala elektrickym mixerem a nechala dlouho odlezet, ale neztuhl...jinak chutove moc dobre, ale podavat tak rovnou do misticky:(

  • Anonym
    Anonym |

    14. 11. 2005 15:10

    Možná je to že nemáte elektrický šlehač ?

  • Vladka
    Vladka |

    14. 11. 2005 15:00

    me bohuzel ten krem neztuhl :o(

  • Zdenka
    Zdenka |

    14. 11. 2005 10:44

    Vyzkoušela jsem a mělo to úspěch,najednou byl dort pryč. Je to jednoduché a výborné.

  • marti
    marti |

    4. 11. 2005 11:05

    Toho jsem se taky trochu bála, ale už při skládání piškotů do formy bylo vidět, že ten krém na povrchu houstne, nechala jsem to odležet do rána a šlo to krásně krájet. Koupila jsem přesně podle receptu, tučný tvaroh ve vaničce (červený). Tak ať se podaří a chutná!

  • Anonym
    Anonym |

    3. 11. 2005 16:03

    A neni ten krem moc ridky? Rada bych to vyzkousela, ale tvaroh ve vanicce a k tomu Salko - jak to zhoustne?

  • marti
    marti |

    3. 11. 2005 12:30

    VYNIKAJÍCÍ!!! Protože moc nemusím šlehačku, tak mi Tiramisu po česku se šlehačkou nikdy moc nezachutnalo a ani nikdo v rodině z něj nebyl nadšený. Ale tohle chutnalo všem a je to hodně rychle hotové. Určitě ho budu dělat často :-)