Horehronské koleno

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: palotopol

Suroviny

Vložit do nákupu
    • uzené koleno nebo uzené maso
    • kysané zelí
    • brambory
    • máslo
    • česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvaříme uzené maso. Do hrnce dáme nakrájené brambory, kysané zelí a kusy uvařeného uzeného. Uvaříme ve vývaru z uzeného do měkka.
2
Vyjmeme na talíř a brambory polejeme máslem, ve kterém jsme opražili česnek.

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    17. 5. 2007 20:21

    Ivanko, asi proto,ze takove uzene koleno se vari podstatne dyl nez brambory...

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    17. 5. 2007 10:57

    Pavle, proč se to uzené maso vaří 2x ? Nejprve samotné a potom se zelím a bramborem. Nestačí vařit jednou a to všechno dohromady?

  • Blanka Plašilová
    Blanka Plašilová |

    16. 5. 2007 20:01

    Vypadá to dobře,manželovi se to bude určitě líbit!

  • Anonym
    Anonym |

    16. 5. 2007 11:18

    Velmi dobre, som z Horehronia, tak to poznam z domova))