Plátky masa po stranách nakrojíme, aby se nám při dušení nekroutily, osolíme je, opepříme a potřeme z obou stran hořčicí. Naklepávat je nemusíme, ale kdo je tak naučený...
2
V kastrolu s troškou rozpáleného oleje si osmažíme pokrájenou cibuli lehce dozlatova. K ní pak přidáme a z obou stran osmažíme připravené hořčicové plátky.
Po osmažení masa přidáme krátce osmažit i nasekaný česnek a na kostky nebo širší nudličky pokrájené papriky. Přisypeme pokrájenou hlívu, řapíkatý celer, promícháme, přilijeme protlak, který jsme rozmíchali v cca decilitru vody nebo vývaru, dle chuti přidáme chilli pastu nebo papričku, ochutíme sojovou omáčkou a dusíme do změknutí masa za občasného podlití. Podléváme minimálně, abychom nemuseli nakonec omáčku zahušťovat.