Hermelín s kuřetem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře dáme uvařit do vody, ochucené solí, novým kořením, bobkovým listem a 1/2 cibule. Když je měkké, obereme maso a nakrájíme na malé kousky. (zbylý kořesí vývar můžeme např. přidáním kořenové zeleniny a nudlí použít na polévku). K nakrájenému masu přidáme drobně nakrájenou druhou polovinu cibule. Přidáme soyovku, kečup, bazalku, česnek a cayenský pepř (místo česneku a bazalky je možné použít česnekový a bazalkový ochucený olej).
2
Hermelíny rozkrojíme po celé ploše a lžící částečně vydlebeme, až vzniknou jakési misky. Vydlabaný sýr rozdrobíme a přidáme k výše popsané směsi. Kdo chce mít pokrm více "sýrový", může přidat strouhaný ementál. Směs navršíme na hermelínové "misky" a ve vyhřáté troubě zapékáme 10-15 minut

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: