Halibut s olivami v sýrové omáčce

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • olivový olej
    • oregáno
    • 1
      ks smetanový sýr (Trojúhelníčkový smetanový sýr)
    • 2
      rajčata
    • 1
      ks halibut (Plátek)
    • 100
      ml bílé víno
    • olivy (Nasekané)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátek halibuta opečeme po obou stranách cca 3 minuty na olivovém oleji s drobně nasekanou červenou cibulkou. Osolíme, přidáme oregano, podlijeme bílým vínem, prohřejeme 2 minuty, vložíme sýr, který necháme rozpustit. Na talíři halibuta polejeme sýrovou omáčkou, obložíme nakrájenými rajčaty a posypeme nasekanými olivami. Podáváme s novými brambory nebo rýží.
Zařazení: Maso Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.