Halibut s olivami v sýrové omáčce

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátek halibuta opečeme po obou stranách cca 3 minuty na olivovém oleji s drobně nasekanou červenou cibulkou. Osolíme, přidáme oregano, podlijeme bílým vínem, prohřejeme 2 minuty, vložíme sýr, který necháme rozpustit. Na talíři halibuta polejeme sýrovou omáčkou, obložíme nakrájenými rajčaty a posypeme nasekanými olivami. Podáváme s novými brambory nebo rýží.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Halibut Olivový olej Olivy Oregáno Rajčata Smetanový sýr

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: