Krevetky v sýrové omáčce

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g krevety zmrazené
    • 0,5
      ks citron
    • 100
      g rostlinný olej
    • 150
      g cibule
    • 25
      g česnek
    • 1
      lžíce pažitka
    • 100
      g kečup - jemný
    • 5
      lžíce bílé víno
    • sůl
    • oregáno
    • pepř mletý
    • 150
      g tavený sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli jemně nakrájíme a zlehka zpěníme na oleji. Přidáme očištěné krevetky, na plátky nakrájený česnek, nakrájenou pažitku, osolíme, okořeníme, prohřejeme a zalijeme směsí z jemného taveného sýra, kečupu, citrónové šťávy a bílého vína. Krátce prohřejeme a podáváme s celozrnným pečivem.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.