francouzská cibulačka III.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme na tenké plátky a dozlatova osmažíme na másle. Zaprášíme moukou, zalijeme vývarem z MAGGI Karpatského bujónu, vínem, koňakem a osolíme. Asi po 5 minutách vaření odstavíme, nalijeme do zapékacích misek, navrch dáme plátek veky, posypeme sýrem a necháme 10 minut zapéct.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Cibule Hladká mouka Koňak Maggi Pepř mletý Sůl Sýr Veka Voda

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: