Fazole mňam

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • fazole
    • špek
    • cibule
    • kečup - jemný
    • sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvaříme fazole do měkka, scedíme. Nakrájíme cibuli na kostičky, špek na kostičky, osmažíme na pánvi a na závěr přidáme kečup. Scezené fazole dosolíme podle chuti a do hrnce s fazolema vmícháme směs z pánve. Podáváme s chlebem. Rychlé, levné a moc dobré.

Komentáře k receptu

  • Jindriska
    Jindriska |

    9. 11. 2010 17:15

    mužou byt fazole taky s plechovky? :-)

  • Pierre
    Pierre |

    25. 2. 2008 14:30

    Já to dělám často,fazole jsou moc zdravé,ale souhlasím s komentářema,že by v tom měl být pepř,česnek,kečup spíše kyselejší jako prodávala Delvita nebo dělá Heinz.Trošička cukru a vinného či jablečného octa vůbec neuškodí...Proti nadýmání doporučuji večer předem namočit a vodu slejt,fazole propláchnout,no a máte-li papinák,ani to vaření netrvá moc dlouho.Jelikož se vyhýbám uzeninám,alespoň smažím cibulku na sádle...

  • fista
    fista |

    20. 12. 2007 12:40

    Dnes jsem zkousela a byla jsem prekvapena, je to opravdu mnamka....

  • hanka
    hanka |

    28. 2. 2007 00:52

    Nepřijde prosím do toho těsta na tortily aspoň špetka soli?

  • kuchař amatér
    kuchař amatér |

    8. 12. 2005 13:58

    Jemná variace - pridat pri smažení ke slanině a cibuil trochu chilli, česnek, tymián

  • Marta K
    Marta K |

    25. 11. 2005 12:48

    Petro, jakou mouku na ty tortily ?

  • zdeněk Kublín
    zdeněk Kublín |

    25. 11. 2005 12:10

    Já po zalití směsí z pánve ochucuji octem a troškou cukru, pepř je samozřejmostí. Lepší jsou ale fazole "becoky".

  • Di
    Di |

    9. 11. 2005 06:46

    Přidala bych koření, určitě pepř a česnek.

  • Petra
    Petra |

    8. 11. 2005 16:16

    Doporucuji zkusit s tortillami (2 hrnky mouky, 2 lzice hery, trocha teple vody, vyvalet placky a nasucho opect). Hned je z toho mexicke jidlo :-)

  • Jirka Havlík
    Jirka Havlík |

    8. 11. 2005 13:57

    Je to dobré, akorát místo kečupu jsem dal rajský protlak. Kečupů je moc druhů a ne všechny se k tomu hodí .