Domácí kečup dle Ládi Hrušky

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájenou a očištěnou zeleninu dáme do hrnce, přidáme oloupaná a odjadřincovaná, rovněž pokrájená, jablka. Přisypeme cukr, přilijeme ocet a dodáme veškeré ingredience psané v seznamu, jako je skořice,sůl, hřebíček a bobkový list.
2
Takto dáme vařit na hodinu a tři čtvrtě. není třeba podlévat, zelenina i jablka pustí šťávu, vaříme ale pozvolna. Poté rozmixujeme ale vaříme dál, ještě tak 15 minut.
3
Touto směsí pak naplníme vyhřáté a vysterilizované skleničky na zavařování. Dále postupujem tak, jak jsme již zvyklí zavařovat.
4
Výsledek je opravdu báječný :)
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Cukr Hřebíček Jablka Ocet Rajčata Skořice Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: