Čínský květák s masem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g maso
    • 0,5
      květák
    • hrách
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 0,5
      drcený kmín
    • sůl
    • ocet
  • na obalení
    • 1
      bílek
    • 1
      lžička solamyl (bramborový škrob)
    • voda
    • koření na steak

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na přípravu potřebujete dvě pánve (nebo kastroly). V jedné pánvi osmažíme na oleji květák rozebraný na malé růžičky. Hned zpočátku ho osolte, aby pustil vodu a rychleji změkl. Přidejte drcený kmín, sójovou omáčku a hrst hrášku. Smažte asi 6 minut na prudkém ohni za stálého míchání. Na druhé pánvi osmažte maso nakrájené na nudličky a rozmíchané se Solamylem, bílkem, vodou a steakovým kořením. Prudce smažte asi 2 min., aby se opeklo, pokud bude tvrdé, kápněte trochu vody a chvíli poduste. Hotové maso smíchejte s osmaženým květákem, zakápněte octem a podávejte s brambory.
Zařazení: Maso Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    24. 8. 2007 09:45

    nůzo...opsano z kucharky!!!!