• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Čínská vepřová konzerva
    Napište svůj komentář k receptu

    Čínská vepřová konzerva

    autor: zrzka
    0.0
    moje hodnoceni
    5.0
    hodnotilo: 4
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Čínská vepřová konzerva
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 1,50
        kg vepřový bůček
      • 3
        lžička sůl
      • 1
        lžička rychlosůl Praganda
      • 5
        ks nové koření kuliček
      • 5
        ks pepř celý kuliček
      • 4
        dl voda

    Postup přípravy receptu

    1
    Vše dáme do tlakáče, promícháme vařečkou a na mírném ohni vaříme 1 hodinu. Ještě teplé maso buď dáme do uzavíratelné nádoby a dáme do lednice pro rychlou spotřebu - týden vydrží určitě nebo dáme do sklenic a 1/2 hod. zavařujeme při 100 °C.
    2
    Chutná opravdu jako dříve prodávané čínské konzervy.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Domácí vepřovka (vepřová konzerva)

    Domácí vepřovka (vepřová konzerva)

    Čínská svíčková

    Čínská svíčková

    Čínská rýže

    Čínská rýže

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • Dagmar Bartolotti | 27. 9. 2012 13:59

      Vidím, že tento výborný recept již dlouho nikdo nekomentoval. Dělám již léta. Jen trošku upravený. Na 1 kg prorostlejšího bůčku dávám 0,5 kg vepř. plecka. Z bůčku odkrojím kůži, pokrájím jej na kostky široké cca 3 cm, plecko pokrájím na kostky 2x2 cm, vložím do tlakového hrnce i s kůží z bůčku, přidám sůl / o půl čaj. lžičky více/, místo rychlosoli 2 čaj. lžičky mletého cukru / na doporučení řezníka /. Po uvaření kůži z bůčku vyjmu / dám pejskovi / a maso mírně rozšťouchám kvedlačkou, plním do zavařovacích sklenic, uzavřu a pro jistotu zavařuji asi 1 hod. Ostatní podle receptu. Používám nejraději za studena na chléb s cibulí, ale také na těstoviny, do francouzských brambor.

    • Majka Rončáková
      Majka Rončáková | 21. 4. 2008 13:31

      Kolegyně to dělala z úplně libového bůčku, ale aby ta "vepřovka" nebyla tak suchá, radila bůček méně libový.

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 21. 4. 2008 09:22

      Mám ještě jeden dotaz..o) Dalo by se použít i jiné vepřové maso než bůček(např. plecko , krkovice)nebo je ten bůček opravdu nutný?Nebo jestli bych mohla aspoň polovinu nahradit jiným masem?Děkuji.o))

    • irena barbulakova
      irena barbulakova | 20. 4. 2008 12:08

      maso jsem připravila a zavařila podle vašeho receptu,je lepši uvařit hned dvě davky protože zmizi rychle.Je to vynikající

    • Květa B.
      Květa B. | 27. 8. 2007 20:59

      Praganda se sežene v Makru, viděla jsem ji i Ternu.

    • DANA CHOWANIECOVA
      DANA CHOWANIECOVA | 27. 8. 2007 13:50

      pani květoslavo.kde seženu tu sul pragandu.dekuji

    • Květoslava B.
      Květoslava B. | 26. 2. 2007 14:20

      Tak odměřeno, ze dvou dávek je toho 3,4 litru.Kolik má sklenička od přesnídávky nevím,to už si musíte přepočítat.

    • Květoslava B.
      Květoslava B. | 26. 2. 2007 11:45

      Nikdy jsem to neměřila,ale momentálně to mám v tlakáči,tak se pokusím to odměřit a dám vědět.

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 26. 2. 2007 06:04

      Kolik je z tohoto množství masa skleniček(např.přesnídávkových)?

    • Květoslava B.
      Květoslava B. | 25. 2. 2007 20:08

      Nevím, nezavařovala jsem, bylo to tak uvedeno v původním receptu. Já osobně bych to tak udělala a po vychladnutí uložila v ledničce.My to sníme a když máme hodně, tak rozdáme.

    • Anonym
      Anonym | 14. 2. 2007 10:30

      Kvetko a pul hodiny zavarovaní stačí? Neni to málo?

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Zavařování & nakládání
    Maso Ostatní Zavařování a nakládání Vepřové Dušení Zavařování Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Nové koření Pepř celý Rychlosůl Sůl Vepřový bůček Voda
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Jitrnicový prejt

    Jitrnicový prejt

    Jarní pomazánka

    Jarní pomazánka

    Guláš bez masa

    Guláš bez masa

    Dušené jemné zelíčko

    Dušené jemné zelíčko

    Kuřecí nudličky v sladkokyselé zeleninové omáčce

    Kuřecí nudličky v sladkokyselé…

    Mozzarella na gril, pánev nebo do trouby

    Mozzarella na gril, pánev nebo do…

    Rýže s vejci

    Rýže s vejci

    Česnekové řízky v těstíčku

    Česnekové řízky v těstíčku

    Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky

    Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky

    Doporučujeme

    50 minut
    Kulajda

    Kulajda

    120 minut
    Galetka s batáty a kozím sýrem

    Galetka s batáty a kozím sýrem

    30 minut
    Flank steak s hráškem a fazolkami

    Flank steak s hráškem a fazolkami

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    30 minut
    Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

    Luštěninový salát s rukolovým pestem…

    15 minut
    Bramboráky

    Bramboráky

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    38 minut
    Čokoládové suflé

    Čokoládové suflé

    Poslední sledované recepty

    39
    Míša řezy
    Míša řezy
    38
    Tvarohová bábovka
    Tvarohová bábovka
    31
    Pizza těsto z pizzerie
    Pizza těsto z pizzerie
    30
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    28
    Palačinky
    Palačinky

    Zajímavé články

    Zimní saláty: Známe 7 nejlepších, které zaručeně zasytí!
    Zimní saláty: Známe 7 nejlepších, které zaručeně…
    Slané palačinky, s nutellou i palačinkový dort: Galerie 50 nejkrásnějších
    Slané palačinky, s nutellou i palačinkový dort:…
    Pajfalský knedlík podle Jana Punčocháře: Vynikající přílohu proslavil film Slavnosti sněženek
    Pajfalský knedlík podle Jana Punčocháře:…
    Zeleninové karbanátky vás mile překvapí! Zkuste kapustové s domácí kaší
    Zeleninové karbanátky vás mile překvapí! Zkuste…
    Domácí mandlové mléko: Chutnější, levnější a bez zbytečných éček
    Domácí mandlové mléko: Chutnější, levnější a bez…

    Sledujte nás

    AHA.cz Veronika Gajerová (57) z Ordinace: Záchrana před novými dluhy!

    Veronika Gajerová (57) z Ordinace: Záchrana před novými dluhy!

    AHA.cz Tolik brala Jurinová na Nově! O tom může Borhyová jen snít

    Tolik brala Jurinová na Nově! O tom může Borhyová jen snít

    AHA.cz Deník Aha! 16.1.2021

    Deník Aha! 16.1.2021

    Dáma.cz Zpátky na výsluní: Které role změnily slavným hollywoodským hercům život?

    Zpátky na výsluní: Které role změnily slavným hollywoodským hercům život?

    Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a dietních večeří z kuřecího masa

    Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a dietních večeří z kuřecího masa

    Ženy.cz 3 největší trendy v manikúře pro rok 2021! Inspirujte se

    3 největší trendy v manikúře pro rok 2021! Inspirujte se

    Maminka.cz Největší galerie porodních fotek, jakou jste viděli. Pozor, je to dojímavé a občas syrové

    Největší galerie porodních fotek, jakou jste viděli. Pozor, je to dojímavé a občas syrové

    Reflex.cz To nejhorší na špatném rezervačním systému a čachrech s vakcínou: Nikoho už to nepřekvapuje!

    To nejhorší na špatném rezervačním systému a čachrech s vakcínou: Nikoho už to nepřekvapuje!

    E15.cz OBRAZEM: Registraci k očkování provázejí technické problémy i sžíravé koláže na sociálních sítích

    OBRAZEM: Registraci k očkování provázejí technické problémy i sžíravé koláže na sociálních sítích

    Abecedazahrady Kvetoucí pokojovky: Velká fotogalerie těch nejkrásnějších

    Kvetoucí pokojovky: Velká fotogalerie těch nejkrásnějších

    • Recepty.cz
    • Čínská vepřová konzerva
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí