Churos

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do kastrolu dáme vodu, máslo, cukr, sůl a necháme rozvařit, přisypeme mouku a mícháme, až je těsto hladké (je to vlastně odpalované těsto). Sundáme ze sporáku, necháme chvíli vychladit a přimícháme jedno po druhém vejce.
2
Pak dáme do pytlíku s ozdobnou trubičkou a vytlačujeme tyčinky, které smažíme v horkém tuku nebo oleji. Po usmažení vyndáme na ubrousek a jestě teplé obalujeme v moučkovém cukru. Je dobré vložit do tuku kolečko citronu.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Máslo Moučkový cukr Sůl Tuk Vejce Voda

Komentáře k receptu

  • Antonia Trusková
    Antonia Trusková |

    20. 5. 2009 18:33

    Gramaticky správne je "Churros".

Abecední seznam: