Česneková omáčka s hovězím masem

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso uvaříme. Rozetřeme česnek se solí a majoránkou. Uděláme jíšku. Vyjmeme maso a do vývaru dáme povařit utřený česnek se solí a majoránkou. Vše zahustíme jíškou a necháme krátce povařit. Nakrájíme maso a dáme do omáčky.
2
Příloha: brambory nebo rozpeky.
3
Vše uvaříme podle počtu jedlíků, čím víc tím líp, druhý den je omáčka ještě chutnější.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hovězí maso Majoránka Máslo Mouka Sůl

Komentáře k receptu

  • Jakub
    Jakub |

    29. 7. 2014 19:33

    Chtel bych vedet, jak strucnejsi by jste si to jeste predstavovali klouzci:D:D

  • Josef Burián2210
    Josef Burián2210 |

    22. 2. 2013 11:22

    Souhlasím

  • david
    david |

    9. 3. 2011 16:18

    Recept by měl být dle mého názoru trochu stručnější.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: