• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Čalamáda II.
    Napište svůj komentář k receptu

    Čalamáda II.

    autor: Ladia
    0.0
    moje hodnoceni
    4.1
    hodnotilo: 24
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Čalamáda II.
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 5
        kg zelí
      • 2
        kg paprika
      • 1
        kg cibule
      • 10
        ks mrkev velká
      • 1
        l ocet
      • 500
        g cukr krystal
      • 2
        balíček deko
      • 2
        dl rostlinný olej

    Postup přípravy receptu

    1
    Zelí a mrkev nastrouháme, papriky a cibule nakrájíme na tenké plátky. Přilijeme ocet, zasypeme cukrem, Dekem a olejem. Pořádně promícháme a necháme přes noc odležet. Druhý den plníme do sklenic, lehce vymačkáme šťávu. Dobře zavíčkujeme a uchováme v chladnu.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Čalamáda

    Čalamáda

    Pikantní čalamáda

    Pikantní čalamáda

    Houbová čalamáda

    Houbová čalamáda

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • miniboy
      miniboy | 23. 1. 2017 11:37

      Cukru dejte méně! I toho octa je moc, dělám to už dlouho a vydrží vždy až do snězení,2-4 měsíce v chladu.Vydrží i zimu na balkóně (ne -20°C,ale běžnou zimu vydrží)při mrazech skovám na pár dní do sklepa nebo na nejchladnější místo.Je moc chutná a křupavá!

    • alka82
      alka82 | 14. 8. 2012 15:52

      Můžete mi prosím napsat kolik toho zelí, v receptu se mi to neukazuje děkuji :-)¨

    • Eva
      Eva | 1. 2. 2012 18:12

      Kde kupujete ty zajímavé zavařovací sklenice,které jsou na fotce? :-) Díky

    • mysalin | 28. 8. 2011 19:26

      Prosím o odpověď. Jestli se to zavařuje a na kolik stupňů. A ještě kolik toho zelí má být? Děkuju.

    • Eva1 | 9. 3. 2011 22:38

      Prosím o přiřazení fota. Děkuji ;-)

    • Eva1 | 9. 3. 2011 22:38

      Prosím o přiřazení fota. Děkuji ;-)

    • eva1
      eva1 | 7. 2. 2011 22:57

      moc dobré doporučuji všem :-)

    • Eva1 | 13. 1. 2011 13:09

      Máme rádi. Viz foto.Dávám 1

    • Jarka O.
      Jarka O. | 8. 1. 2010 21:43

      Michaelo, dobrá jsou, ale nejsou vhodná pro malé děti a těhotné a kojící ženy(obsahují solanin). Pokud nikoho takového mezi svými strávníky nemáte, klidně je přidejte ;-)

    • Michaela Linhartová
      Michaela Linhartová | 8. 1. 2010 20:00

      Paní Gábino, ty zelená rajčata, jsou v tom salátu dobrá, když nejsou dozrálá? Alespoň bych věděla jak upotřebit nedozrálá rajčata. Díky za odpověď.

    • jan havlan
      jan havlan | 18. 9. 2009 14:32

      zkusím ji ,už jsem jich vzzkoušel mnoho ,tak uvidím.

    • Gabriela Paulová
      Gabriela Paulová | 27. 11. 2008 10:38

      Takhle přesně ji děláme taky a ještě pčidáváme zelená rajčata. Čalamáda je vynikající, křupavá, prostě akorát.. takovou v obchodě nekoupíte.

    • Naďa Zywczaková
      Naďa Zywczaková | 21. 10. 2006 15:20

      potřebovala bych vědět,jestli se to ještě zavařuje a jak dlouho děkuji

    • Kuchařka on-line
      Kuchařka on-line | 9. 5. 2006 19:29

      Opraveno.

    • Eva Furianová
      Eva Furianová | 9. 5. 2006 19:04

      p.Kovařová, prosím koľko tej papriky??!! V ingredienciách ju neuvádzate, ďakujem.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Zavařování & nakládání
    Ostatní Zavařování a nakládání Zavařování Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr krystal DeKo Mrkev Ocet Paprika Rostlinný olej Zelí
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Valašská zelňačka s houbami

    Valašská zelňačka s houbami

    Bulharské papriky s Balkánem

    Bulharské papriky s Balkánem

    Švei-ču-žou

    Švei-ču-žou

    Cizrnová polévka s řapíkatým celerem

    Cizrnová polévka s řapíkatým celerem

    Mufínky

    Mufínky

    Zapečené brambory se smetanou a parmazánem

    Zapečené brambory se smetanou a…

    "Řepáky" bramboráky z červené řepy

    "Řepáky" bramboráky z červené řepy

    Jemný tvarohový krémovník

    Jemný tvarohový krémovník

    Fenyklová polévka

    Fenyklová polévka

    Doporučujeme

    75 minut
    Quiche s brokolicí, Fava fazolemi, slaninou a fetou

    Quiche s brokolicí, Fava fazolemi,…

    30 minut
    Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

    Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

    30 minut
    Toskánská polévka

    Toskánská polévka

    20 minut
    Banánové lívance s kokosem a mákem

    Banánové lívance s kokosem a mákem

    20 minut
    Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

    Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

    20 minut
    Panna cotta s granátovým jablkem

    Panna cotta s granátovým jablkem

    30 minut
    Jarní šakšuka

    Jarní šakšuka

    90 minut
    Hrnečková pomerančová bábovka

    Hrnečková pomerančová bábovka

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    Poslední sledované recepty

    39
    Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
    Těstoviny se smetanovou…
    37
    Palačinky
    Palačinky
    28
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    27
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"
    27
    Segedínský guláš
    Segedínský guláš

    Zajímavé články

    Oslaďte si život pohárem nejen na MDŽ: retro piškotový, opilý, zmrzlinový a další
    Oslaďte si život pohárem nejen na MDŽ: retro…
    Bábovka s tvarohem: Recept si oblíbily Geislerová, Štíbrová a další celebrity!
    Bábovka s tvarohem: Recept si oblíbily Geislerová…
    Zapékané těstoviny, brambory i maso: 12 receptů vám pomůže rozhodnout, co vařit
    Zapékané těstoviny, brambory i maso: 12 receptů…
    Feta těstoviny vládnou sociálním sítím. Tenhle trend musíte zkusit!
    Feta těstoviny vládnou sociálním sítím. Tenhle…
    Palačinkový dort: Jednoduchý slaný koláč plný sýra si zamilují i děti!
    Palačinkový dort: Jednoduchý slaný koláč plný…

    Sledujte nás

    AHA.cz Holubové mají lidé dost: Zmizte do Anglie! Co je tak naštvalo?

    Holubové mají lidé dost: Zmizte do Anglie! Co je tak naštvalo?

    AHA.cz Dcera Laufera nemá dobré zprávy, je v šoku z chování zdravotníků

    Dcera Laufera nemá dobré zprávy, je v šoku z chování zdravotníků

    AHA.cz Deník Aha! 5.3.2021

    Deník Aha! 5.3.2021

    Dáma.cz Bolek Polívka: Chtěl studovat biologii, málem emigroval, stále je v pubertě

    Bolek Polívka: Chtěl studovat biologii, málem emigroval, stále je v pubertě

    Dáma.cz Pusťte jaro do šatníku: Svetříky v jarních pastelových barvách budete milovat!

    Pusťte jaro do šatníku: Svetříky v jarních pastelových barvách budete milovat!

    Ženy.cz 5 sukní, které se budou na jaře nejvíc nosit. Kterou už máte doma?

    5 sukní, které se budou na jaře nejvíc nosit. Kterou už máte doma?

    Maminka.cz Tři oříšky pro Popelku: Kuriozity z natáčení nejslavnější české pohádky

    Tři oříšky pro Popelku: Kuriozity z natáčení nejslavnější české pohádky

    Reflex.cz Opozice měla jednat o vládě národní spásy, ale šanci nevyužila. Je to chyba, říká Kalousek v novém pořadu Reflexu

    Opozice měla jednat o vládě národní spásy, ale šanci nevyužila. Je to chyba, říká Kalousek v novém pořadu Reflexu

    E15.cz Jak se staví novodobá „roubenka“. Architekt roku ji zasadil do Krkonoš

    Jak se staví novodobá „roubenka“. Architekt roku ji zasadil do Krkonoš

    Abecedazahrady Máte malou zahradu? 30 tipů, jak z ní vybudovat útulné místo k odpočinku

    Máte malou zahradu? 30 tipů, jak z ní vybudovat útulné místo k odpočinku

    Další doporučené recepty:

    Čaj proti jarní únavě
    Čaj proti jarní únavě
    Čaj ze sušených šípků
    Čaj ze sušených šípků
    Čalamáda
    Čalamáda
    Čalamáda na špagety
    Čalamáda na špagety
    ČALAMÁDA s houbami
    ČALAMÁDA s houbami
    Čatní z červených blum
    Čatní z červených blum
    • Recepty.cz
    • Čalamáda II.
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí