Buritos (mexická dobrůtka)

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks tortilla
    • 250
      g mleté maso
    • drcený kmín
    • 12
      lžíce olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • chilli
    • 0,5
      plechovka fazole sterilované
    • vařená rýže
    • sýr nahrubo
    • hlávkový salát
    • zakysaná smetana
    • avokádo rozmačkané,zralé

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mleté maso prudce opečeme a podusíme na oleji, osolíme a okořeníme. Tortilly pokropíme vodou nebo proložíme navlhčenými papírovými ubrousky, zabalíme je do fólie a prohřejeme je např. v mikrovlnce. Střed teplé placky naplníme podušeným mase, lžící rýže, prohřátými fazolemi, nudličkami salátu, strouhaným sýrem, avokádem a smetanou. Pak protilehlé okraje přeložíme přes náplň a druhé okraje přehneme jako obálku. Jíme bez příboru - spodní okraj přidržujeme, aby bohatá náplň zůstala uvnitř
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.