Bruselák s citronovým krémem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Piškot
    • 3
      ks žloutek
    • 3
      lžíce cukr
    • 3
      lžíce polohrubá mouka
    • sníh z bílku
  • Krém
    • 150
      g cukr
    • 140
      g máslo
    • 1
      balení vanilkový cukr
    • 2
      balení vanilkový pudink
    • 2
      ks žloutek
    • 0,5
      l voda
    • citronová šťáva
    • 2
      ks šlehačka
    • ztužovač šlehačky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V páře uvaříme pudink v půl litru vody, žloutky, vanilkový cukr, citron. Necháme vychladnout. Ušleháme máslo s cukrem, smícháme s vychladlou hmotou a natřeme na upečený piškot. Navrch dotuha ušlehanou šlehačku. Zdobíme mandarinkovým kompotem. Nejméně 2 hodiny v lednici.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: