Brownies z USA

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 25
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 15 porce
počet kalorií: 2 000 kJ

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejprve si předehřejeme troubu na 180 stupňů. Čokoládu a máslo si rozpustíme v mikrovlnné troubě nebo ve vodní lázni, zchladíme na pokojovou teplotu, poté přidáme vejce a cukr, promícháme, do promíchané hmoty přidáme mouku, kakao, a kypřící prášek a vše důkladně promícháme. Dáme do vymazaného plechu či pekáčku a pečeme v předehřáté troubě 25-35 minut.
2
Brownies vytáhneme z trouby a rozkrojíme na čtverečky.
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr krystal Hladká mouka Kakao Máslo Prášek do pečiva Vejce
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Alex
    Alex |

    10. 2. 2017 16:06

    Chci se zeptat, jestli obyčejná mléčná čokoláda a nebo čokoláda na vaření.

  • Majk
    Majk |

    19. 12. 2015 19:33

    tak mi to nedalo, a musel sem zkusit, teď mi to stydne na okně, tak jsem zvědavej, dal sem jen 200g cukru, a půl prášku do pečiva, a o půl tmavé čokolády víc (250g)..... byl sem mile překvapenej, takhle hladký těsto sem snad v životě u ničeho neměl :-)) pak sem to prdnul do trouby, na standardním plechu je to vysoké asi 2cm, příště to nacpu do dortový formy, a pečení jako byla sranda, protože při 180°C po pěti minutách nic, po 10 minutách nic, a než sem umyl nádobí tak to bylo přichycený, jako žádná hrůza ale bylo to necelých 20 min tak doufám že to bude cajk..... příště budem chytřejší, budu přesně 17,5 minuty z´írat do okýnka u trouby jestli to už je :-D

  • jajajaj
    jajajaj |

    13. 11. 2015 12:12

    spíše je to buchta než brownies :-D jo a je to velmi suche :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( to by takhle nešlo teda :-$ ale skusím to ;-)

  • klara
    klara |

    30. 10. 2015 18:42

    Dobrý den, dala jsem lžíci prášku do pečiva a strašně to vyběhlo, je to spíše jako buchta než brownies..

  • klaris
    klaris |

    30. 10. 2015 18:38

    tak to kdybyste to jedla bez té polevy, tak je to ještě lepší, nemyslím si že citronovo-cukrová poleva se na to hodí, ale pokud vám to chutná, proč ne :)

  • Mája
    Mája |

    7. 8. 2015 19:52

    Tak i já se přidávám k buchťákům :-( pekla jsem dokonce na 170° pouhých 20 minut a je to úplně suché.

  • Eliška
    Eliška |

    26. 5. 2015 18:25

    Vynikající, pekla jsem poprvé a je to hračka.. Nakonec jsem potřela citronovo-cukrovou polevu, už nechci nikdy jíst nic jeného <3 ;-)

  • Niky
    Niky |

    1. 5. 2015 18:25

    Já jsem dala lžíci prášku do pečiva, takže vlastně celý sáček, a vyšla mi z toho jen čokoládová buchta, takže bych ho tam dala asi jen půlku ;-)

  • Bety
    Bety |

    25. 4. 2015 10:08

    Pekla jsem poprvé přesně podle receptu a vyšla mi taková těžká, hutná buchta...bylo to velmi dobré, ale bylo to spíš něco na styl buchty nebo dortu než brownies. Když jsem to pekla podruhé, přidala jsem 50g čokolády navíc a už to bylo krásné brownies :-) jenom bych ještě dodala že cukru dávám max 200g a čokoládu 70% kakaa a víc :-)

  • Bety
    Bety |

    25. 4. 2015 10:02

    Já jsem z vajíček sníh nedělala, dala jsem je celá a brownies se mi krásně povedlo :-) naopak si myslím, že sníh do brownies nepatří, protože to má být hutné a čokoládové a ne nadýchané ;-)

  • lucie
    lucie |

    19. 4. 2015 10:20

    Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat. V receptu je zmíněno, že se dává lžíce prášku do pečiva , tak se chci zeptat, jestli jste nemysleli lžičku... Děkuji O:-)

  • Simona
    Simona |

    15. 4. 2015 17:49

    Ahoj někde v komentech jsem četla že se z vajíček má udělat sníh což mi přijde u litého těsta v pořádku ale nikde sem to v receptu nenašla , poradíte prosím ? O:-)

  • Veronika
    Veronika |

    23. 3. 2015 20:55

    Pekla jsem v menším pekáčku 35min. Recept super, chutnalo výborně, akorát je to opravdu dost sladké, příště dám méně cukru.

  • Eliška
    Eliška |

    27. 2. 2015 07:54

    Dobrá den, jak velký pekáč zhruba používáte? Stačí mi 20x30? Minule jsem pekla na velkém (a vzešla mi z toho již zmiňovaná dobrá sušenka), tak to teď chci napravit, ale zase to nepřehnat :D

  • Pája
    Pája |

    23. 1. 2015 17:21

    Dobrý den, chci se zeptat není to moc sladké? 250g cukru a ještě 200g čokolády?

  • Phoe
    Phoe |

    5. 10. 2014 13:00

    ja používám na vaření, Orion :-)

  • Phoe
    Phoe |

    5. 10. 2014 12:59

    Výborné, ještě když se přidají maliny :). Už jsem pekla několikrát, a vždy to bylo výborné :-). Díky za recept :-)

  • tery
    tery |

    3. 9. 2014 18:08

    Na to že mi je 13 tak se povedla :) :D

  • Verča
    Verča |

    31. 8. 2014 23:56

    Dobrý den, chci se zeptat, jakou čokodládu použít. Jestli na vaření, nebo jakou. Děkuji :) <3

  • vy2
    vy2 |

    28. 8. 2014 16:01

    Pekla jsem už 2x a obojí sklidilo velký úspěch :-) doporučuji dál..

  • andreyka443
    andreyka443 |

    26. 8. 2014 17:59

    VŠEM MOC DĚKUJI ZA TAK PŘÍJEMNÉ KOMENTÁŘE POTĚŠILI JSTE MĚ... URČITĚ BRZY PŘIDÁM DÁLŠÍ RECEPTY Z USA <3

  • andreyka443
    andreyka443 |

    26. 8. 2014 17:57

    Děkuji :-)

  • Peggy
    Peggy |

    14. 7. 2014 16:11

    Pekla jsem ve velkém pekáči,takže z brownies byla spíš taková browniesová placka ;-) ale bylo to dobré :-) alespoň jsem se poučila pro příště ;-)

  • Adriana
    Adriana |

    20. 5. 2014 21:42

    super Brownies z USA <:-) :-*

  • Barunka
    Barunka |

    8. 5. 2014 22:07

    Ahoj chci se zeptat, jestli to jde i bez kakaa.?? :3

  • Barrusa
    Barrusa |

    8. 4. 2014 19:54

    supr, a ja pekla na alobalu 20 minut..z alobalu jsem si udelala i polovicni pekacek :)

  • petra
    petra |

    29. 1. 2014 08:56

    Vyborny!!!

  • Iwis
    Iwis |

    7. 10. 2013 09:37

    Včera jsem pekla, a vynikající!! Super a jednoduchý recept, moc děkuji :-)

  • péťa
    péťa |

    13. 9. 2013 19:35

    Moc děkuji za recept! Už dvakrát jsem pekla a vždy skvělé! Jednoduché, rychlé a mňam! Těsto jsem ale nalila do muffinových formiček a pekla asi 20minut.

  • trucajda
    trucajda |

    18. 8. 2013 19:47

    Nej co se kdy povedlo

  • Pauline
    Pauline |

    6. 8. 2013 12:42

    Brownies se normálně pečou na menším pekáčku (nevím přesně míry). Proto se vám upekly za tak krátkou dobu, měli jste moc velký pekáč.

  • AniiD
    AniiD |

    13. 7. 2013 13:57

    Já to pekla normálně, na těch 180°C na programu tradiční pečení, 30minut a byly akorát ;)

  • Andrejka
    Andrejka |

    4. 7. 2013 13:29

    Vynikající brownies, šla jsem přesně podle receptu a povedly se :) kráně vláčné, prostě výborné! :-)

  • kaiaindrova
    kaiaindrova |

    25. 6. 2013 15:46

    Musím teda říct vzhledem k tomu že je mi pouze 15 let, a hrozně ráda jsem v kuchyni a pořád něco kuchtím :) tak tohle je teda jedna z nejlepších věcí co jsem doma udělala i mamka si smlsla :) moc děkuji a rozhodně doporučuji dál :)

  • ankamich
    ankamich |

    21. 6. 2013 23:04

    je skvelý :-),ako stvorený pre čokoholikov!!!! brownies som piekla prvýkrát,no určite nie naposledy!!!ďakujem za recept

  • El
    El |

    26. 5. 2013 15:57

    no tak k pravým brownies to má hodně daleko

  • Aničovička
    Aničovička |

    27. 3. 2013 23:41

    Brownies jsou opravdu výborné. Dala jsem jen 200 g cukru a stačilo to, byly dost sladké Pekla jsem 25 min. Díky :-) Dávám jedničku!

  • Evulleee
    Evulleee |

    13. 3. 2013 12:47

    Dnes jsem zkoušela a jsou fakt výborné :) pekla jsem je 25minut (máme starou troubu) a jsou opravdu vynikající. Doporučuji :-)

  • Michi
    Michi |

    8. 3. 2013 18:34

    Také jsem původně pekla 25-30 ale peče se 5-7 minut :D :-D :-D :-D Doporučuji si brownies upéct ;)

  • Kac
    Kac |

    6. 3. 2013 19:21

    kakao bývá většinou myšleno to nesladké ;)

  • Aneta
    Aneta |

    3. 2. 2013 15:20

    Recept je jednoduchý jen po 5 ninutách cojsem to pekla na 180 stupňů z toho mám moc dobrou sušenku :-\

  • Anonymous
    Anonymous |

    27. 1. 2013 15:30

    na záchodě to mám za dvě minuty a vy se s tim ser... šedesát minut

  • Anonymous
    Anonymous |

    25. 1. 2013 19:09

    Byli dobré ale na záchodě to mám za dvě minuty.

  • Anonymous
    Anonymous |

    22. 1. 2013 19:47

    s tím co vy se tady serete 60 minut já mám na hajzlu za 3 minutu

  • Anonymous
    Anonymous |

    18. 1. 2013 19:22

    a chutná to stejně

  • Anonymous
    Anonymous |

    18. 1. 2013 19:21

    s tim co vy se serete 60minut já mam za 3 minuty ;)

  • Anonymous
    Anonymous |

    18. 1. 2013 19:19

    Ta naše buchtička

  • spyty
    spyty |

    13. 1. 2013 21:17

    kakao znamená jako normální kakao (ne sladké) nebo jako třeba granko?

  • Lukáš
    Lukáš |

    8. 11. 2012 10:46

    Dobrý jednoduchý recept, jen bych podotkl, že buchta se nepeče 25- 35 min ale asi 5-7 protože po 10 minutách už byla černá jak bota ;-)

Poslední navštívené:

Abecední seznam: