Brambory v alobalu s rozmarýnem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Vejvrž

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks brambory
    • rozmarýn
    • sůl
    • máslo
    • olivový olej
    • petržel

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory vkládáme omyté a ve slupce po jedné na čtverec alobalu. Přidáme kousek másla, osolíme, lehce zakápneme olivovým olejem (čaj. lž.), posypeme rozmarýnem a přidáme petrželku.
2
Zabalíme a dáme péct do rozehřáté trouby na 160-170 stupňů asi na 1 hodinu.
3
PS: Porce jsou samozřejmě závislé na počtu a velikosti brambor. Osobně brambory nepepřím, nicméně kdo má rád... Hodí se zejména ke steakům a sýrům, ale já je jím i jen tak bez ničeho. :)

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.