Bramborové drbáky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 6 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg brambory typu C
    • 1
      lžíce polohrubá mouka
    • 1
      lžíce sádlo
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Polovinu brambor uvařte a nechte zchladnout. Zbylou polovinu syrových brambor oškrábejte, nastrouhejte najemno, osolte a vymačkejte z nich vodu.
2
Uvařené brambory oloupejte, prolisujte a smíchejte s nastrouhanými a moukou. Tvořte knedlíčky, které pomalu vařte asi 6 minut.
3
Drbáky vyndejte a promíchejte s kouskem sádla, díky kterému se neslepí.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.