Bramborová bábovka III.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše smícháme, nalejeme do vysypané formy a pečeme 20 min. při 200 °C a pak 35-40 min. při 180 °C. Pro jistotu zkusíme špejlí. Já pro lepší chuť přidávám rozinky namočené v troše rumu. Bábovka je sice obyčejná a dost levná (v základní verzi byly moje náklady cca 15,-Kč), je ale vláčná a chuťově dobrá.

Komentáře k receptu

  • Ivana
    Ivana |

    13. 6. 2006 12:29

    Brambory vařené. Omlouvám se za chybu.

  • Šárka Tkáčová
    Šárka Tkáčová |

    13. 6. 2006 11:56

    Brambory syrové nebo vařené? Do kynutých buchet dávám vařené.Děkuji za odpověď.

Abecední seznam: