Bramborák s drůbežím masem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g brambory
    • 80
      g hladká mouka
    • 4
      lžíce mléko
    • 2
      ks vejce
    • 400
      g kapie červená
    • 200
      g pórek
    • 200
      g kuřecí maso
    • petrželka sekaná
    • česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • majoránka
    • sojová omáčka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí maso nakrájíme na proužky a promícháme se sójovou omáčkou. Opečeme na speciální folii pro pečení bez tuku, přidáme pokrájený pórek a na nudličky nakrájenou kapii a petrželku. Nastrouhané brambory necháme ustát a slijeme vodu, pak smícháme s vejcem, mlékem, hladkou moukou a kořením do bramboráku.
2
Smažíme na speciální folii pro pečení bez tuku. Bramborák naplníme směsí z kuřecího maso a přeložíme

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.