• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Boršč se sýrem
    Napište svůj komentář k receptu

    Boršč se sýrem

    autor: Jafin
    0.0
    moje hodnoceni
    5.0
    hodnotilo: 1
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Boršč se sýrem
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 100
        g bílé zelí
      • 100
        g zelené fazolky - sterilované
      • 2
        ks paprika
      • 2
        ks rajčata
      • 200
        g cuketa
      • 1,50
        l hovězí vývar
      • 1
        lžíce máslo
      • 1
        lžíce hladká mouka
      • 1
        hrnek mléko
      • 3
        lžíce sýr
      • 1
        špetka pepř mletý
      • 1
        špetka sůl
      • 1
        hrst petrželka

    Postup přípravy receptu

    1
    Všechnu zeleninu nakrájíme na malé kousky (kromě rajčat), vložíme do vařícího vývaru a vaříme do změknutí zeleniny. Přidáme světlou jíšku (z másla a mouky) a přidáme do polévky, vložíme oloupaná a na kousky nakrájená rajčátka, nasekanou petrželku, osolíme, opepříme a vlijeme hrnek mléka se sýrem a necháme ještě 5 minut povařit. Nemáte-li hovězí vývar, můžete ho nahradit bujónovou kostkou.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Topinky se sýrem

    Topinky se sýrem

    Hranolky se sýrem

    Hranolky se sýrem

    Pizza se sýrem

    Pizza se sýrem

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Marsí
      Marsí | 26. 11. 2007 09:14

      Jani, poblívka to bude určitě dobroučká, s tím sýrem to vyzkouším....a nic si z toho nedělejte, ony některé ženské také kupují různé imitace a nevadí jim to, tak nechápu proč zrovna tady ano...:-))) tak hlavičku vzhůru..:-)) moje recepty by se taky nemusely zamlouvat, páč dělám boršče dva..jeden pa rusky a jeden po polsku...-)) ten ruský je se zeleninou a masem a červenou řepou a ten polský jen z červené řepy..:-))

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 25. 11. 2007 14:09

      Oli,Jani,díky za podporu.Já si z toho nic nedělám,jen si nadávám jaké jsem jelito,když vím,jak tady někteří kritizují názvy pokrmů..a bohužel nejen to..o))

    • Olga
      Olga | 24. 11. 2007 19:20

      Janka,veru to má ďaleko od boršču,ale ako zeleninová polievka bude určite dobrá,nič si z toho nerob.

    • Jana T.
      Jana T. | 24. 11. 2007 15:11

      Jani nemusíte se omlouvat, většina z nás to pochopí, můžeme jídla pojmenovat jak chceme a uvařit si také můžeme co chceme - nikdo nás přece nenutí. Tady nejsme ve škole a myslím, že jde spíš o to uvařit si něco dobrého.

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 24. 11. 2007 11:10

      No,zase to slovíčkaření...Asi jsem to měla nazvat zeleninová polévka se sýrem,aby nevznikaly komentáře tohoto typu.Bože,někdo je prostě nenapravitelný.Pokud tady vložím recept,budu si hodně hlídat název.Myslím,že tady se jedná o polévku a ne o to jak se jmenuje.Všem dotčeným se omlouvám.o)))

    • Anonym
      Anonym | 24. 11. 2007 01:03

      To nemá s borščem nic společného!

    • i
      i | 23. 11. 2007 20:00

      tomu říkáš Boršč????jo??hrůza

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Polévky
    Polévky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bílé zelí Cuketa Hladká mouka Hovězí vývar Máslo Mléko Paprika Pepř mletý Petrželka Rajčata Sůl Sýr Zelené fazolky - sterilované
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Houbová směs na topinky

    Houbová směs na topinky

    Sardelové chlebíčky

    Sardelové chlebíčky

    Rychlovka s gnocchi

    Rychlovka s gnocchi

    Ďábelský Pangasius

    Ďábelský Pangasius

    Vdolky - rozpeky

    Vdolky - rozpeky

    Růžičky z listového těsta

    Růžičky z listového těsta

    Arašídové sušenky

    Arašídové sušenky

    Jednoduché sýrové tyčinky

    Jednoduché sýrové tyčinky

    Meruňkové clafoutis

    Meruňkové clafoutis

    Doporučujeme

    180 minut
    Tlačenka s vařenými vejci

    Tlačenka s vařenými vejci

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    50 minut
    Pstruh na čekankovém risottu

    Pstruh na čekankovém risottu

    15 minut
    Chřestový salát s kozím sýrem

    Chřestový salát s kozím sýrem

    Karbanátky z pohanky, červené čočky a mrkve

    Karbanátky z pohanky, červené čočky a…

    60 minut
    Bramborové vdolky se skořicí

    Bramborové vdolky se skořicí

    45 minut
    Brownies

    Brownies

    55 minut
    Red velvet dort

    Red velvet dort

    Poslední sledované recepty

    32
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    29
    Vepřový guláš
    Vepřový guláš
    29
    Kuřecí prsa na kari se smetanou
    Kuřecí prsa na kari se…
    29
    Palačinky
    Palačinky
    29
    Snadné čokoládové muffiny
    Snadné čokoládové muffiny

    Zajímavé články

    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty inspirované přírodou
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty…
    Báleše: Znáte specialitu kraje, který byl předlohou Joži Uprky?
    Báleše: Znáte specialitu kraje, který byl…
    Recepty ze školní jídelny, které si pamatuje každý: V tomto podání byste je milovali!
    Recepty ze školní jídelny, které si pamatuje…
    Halušky se zelím: Recept našich babiček předávaný po generace
    Halušky se zelím: Recept našich babiček předávaný…
    Levné večeře do 100 Kč pro celou rodinu: Květákové placičky či bramborová pánev
    Levné večeře do 100 Kč pro celou rodinu:…

    Sledujte nás

    AHA.cz Krampol poprvé o nové lásce: Ve dvou se žije líp

    Krampol poprvé o nové lásce: Ve dvou se žije líp

    AHA.cz Rybová a Prachař na nože? Tohle se nemělo stát!

    Rybová a Prachař na nože? Tohle se nemělo stát!

    AHA.cz Deník Aha! 14.4.2021

    Deník Aha! 14.4.2021

    Dáma.cz Sako pro všechny typy postav: Z 50 kousků si vyberou boubelky i modelky!

    Sako pro všechny typy postav: Z 50 kousků si vyberou boubelky i modelky!

    Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a hned se dozvíte, jakou máte povahu

    Otestujte se: Podívejte se na obrázek a hned se dozvíte, jakou máte povahu

    Ženy.cz Tyhle čelenky ovládnou letošní sezónu! Pořídíte si je?

    Tyhle čelenky ovládnou letošní sezónu! Pořídíte si je?

    Maminka.cz Šéfkuchař Přemek Forejt: Jsem krkavčí táta. Dceru nevídám moc často

    Šéfkuchař Přemek Forejt: Jsem krkavčí táta. Dceru nevídám moc často

    Reflex.cz Horáček: Značná část pacientů s covidem má narušené vědomí, stav deliria a problémy se soustředěním

    Horáček: Značná část pacientů s covidem má narušené vědomí, stav deliria a problémy se soustředěním

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Skleníky a pařeniště: Jak je plně využít po celý rok

    Skleníky a pařeniště: Jak je plně využít po celý rok

    • Recepty.cz
    • Boršč se sýrem
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí