• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Valentýn
  • Recepty.cz
  • Boršč II.
Napište svůj komentář k receptu

Boršč II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Boršč II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hovězí maso
    • 1
      ks cibule
    • 1
      sklenice červené zelí
    • 1
      sklenice červená řepa
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks celer
    • 1
      ks petržel
    • 2
      ks klobása nožičky
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 2
      ks bobkový list
    • 8
      ks pepř celý 6-8 kuliček
    • 5
      ks nové koření kuličky

Postup přípravy receptu

1
Maso dáme vařit, přidáme k němu bobkový list (cca 2), pepř (cca 6-8 kuliček), nové koření (cca 5 kuliček), cibuli vcelku. Vše vaříme, dokud maso nebude měkké. Poté přelijeme přes cedník vývar, do kterého přidáme nakrájenou zeleninu, maso, uvařenou cibuli, klobásu, zelí a řepu i s nálevem. Vaříme, ale nesmí to být příliš do měkka. Ničím nemusíme dochucovat. Na talíři si pak dá každý kysanou smetanu tak, jak to má rád.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Boršč s jehněčím masem

Boršč s jehněčím masem

Boršč

Boršč

Ukrajinský boršč

Ukrajinský boršč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarka O. | 11. 11. 2009 10:25

    Když už, tak protlak, ale to jen někde. Kečup rozhodně ne.

  • marie nezlakova | 11. 11. 2009 07:57

    Přesně tak,Terezo!Myslím,že by ho snad přestali i vařit.Ingredience v receptu se k sobě hodí,ve výsledku je to lahůdka.Moje babička do boršče přidávala ještě brambor,který chuť neovlivní.Pak nebylo třeba ani druhé jídlo.

  • Tereza J. | 10. 11. 2009 20:08

    Do boršču kečup...no, Rusi, Ukrajinci aj poliaci by sa divili. Kečup do boršču nepatrí.

  • Miloslav Klail | 10. 11. 2009 16:00

    Dávám tam ještě hot kečup a je to super

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Boršč
Polévky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Červená řepa Červené zelí Cibule Hovězí maso Klobása Mrkev Nové koření Pepř celý Petržel Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept

Mohlo by vám zachutnat

Bavorské vdolečky

Bavorské vdolečky

Norská rybí polévka

Norská rybí polévka

Bublanina s rybízem

Bublanina s rybízem

Výborný dresing

Výborný dresing

Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou

Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou

Jednoduché špecle se zelím a masem

Jednoduché špecle se zelím a masem

Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami

Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami

Houbovo-smetanová krkovička

Houbovo-smetanová krkovička

Kuře v solné krustě

Kuře v solné krustě

Doporučujeme

15 minut
Rýže s mletým hovězím z bambusového sítka

Rýže s mletým hovězím z bambusového…

20 minut
Uzenářský maxichleba s cibulovým salátem

Uzenářský maxichleba s cibulovým…

30 minut
Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

Luštěninový salát s rukolovým pestem…

90 minut
Mramorový dort s čokoládovou polevou

Mramorový dort s čokoládovou polevou

40 minut
Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

30 minut
Císařský trhanec

Císařský trhanec

20 minut
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou

Linguine s růžičkovou kapustou a…

Bazar
Dětský doktorský kufřík - set se stetoskopem II. Dětský doktorský kufřík - set se stetoskopem II. Více info
Škoda Superb II 2.0 TDi Ambition Škoda Superb II 2.0 TDi Ambition Více info
Škoda Fabia II 1.6 TDi Škoda Fabia II 1.6 TDi Více info
Škoda Superb II 2.0TDi Škoda Superb II 2.0TDi Více info

Poslední sledované recepty

187
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
81
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
53
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
43
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Sýrovo-smetanové…
37
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Výtečné polévky k obědu i večeři: Inspirujte se recepty, které zahřejí na těle i na duši
Výtečné polévky k obědu i večeři: Inspirujte se…
Kapusta omilostněna: Těchto 7 receptů si zamilujete
Kapusta omilostněna: Těchto 7 receptů si…
Domácí sádlo a škvarky: Udělejte z nich pomazánku, nadýchané rohlíky nebo knedlíky k obědu
Domácí sádlo a škvarky: Udělejte z nich pomazánku…
Brambůrky téměř bez oleje? Připravíte je i v mikrovlnné troubě!
Brambůrky téměř bez oleje? Připravíte je i v…
Nejzvláštnější restaurace světa: Jídlo ze záchodu, nohy ve vodě nebo obsluhující opičky
Nejzvláštnější restaurace světa: Jídlo ze záchodu…
AHA.cz Teď aby chodila kanály: Pawlowská se postarala o pořádné antré

Teď aby chodila kanály: Pawlowská se postarala o pořádné antré

Mimibazar 5 tipů, jak si užít svátek svatého Valentýna

5 tipů, jak si užít svátek svatého Valentýna

Dáma.cz Astroložka Jarmila Gričová: Co vás čeká v roce 2023 v oblasti citů a erotiky?

Astroložka Jarmila Gričová: Co vás čeká v roce 2023 v oblasti citů a erotiky?

Blesk pro ženy Kostymérka Zlaté labutě Michaela Horáčková Hořejší: Několikrát jsem na sobě měla sto let staré šaty a nikdo to nepoznal

Kostymérka Zlaté labutě Michaela Horáčková Hořejší: Několikrát jsem na sobě měla sto let staré šaty a nikdo to nepoznal

Ženy.cz Ženy v Saúdské Arábii mají víc volnosti, než si myslíme, říká Teissing z Creative Docku

Ženy v Saúdské Arábii mají víc volnosti, než si myslíme, říká Teissing z Creative Docku

Blesk.cz Přiznání Urbánkové (†83) ve spárech režimu: Jak to bylo s antichartou?

Přiznání Urbánkové (†83) ve spárech režimu: Jak to bylo s antichartou?

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? Eva Samková a další kočky. 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? Eva Samková a další kočky. 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Děcka jsou v pohodě aneb Když se rodič nedívá. Tyhle rodinné momentky mluví za vše

Děcka jsou v pohodě aneb Když se rodič nedívá. Tyhle rodinné momentky mluví za vše

Blesk Horoskopy Bezcitní: Kterým znamením empatie úplně chybí?

Bezcitní: Kterým znamením empatie úplně chybí?

Abecedazahrady Masopustní maska pro děti i dospělé: Jak vyrobit smrtku, medvěda nebo kobylu?

Masopustní maska pro děti i dospělé: Jak vyrobit smrtku, medvěda nebo kobylu?

  • Recepty.cz
  • Boršč II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí