• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Bezinkový sirup
    Napište svůj komentář k receptu

    Bezinkový sirup

    autor: Ladia
    0.0
    moje hodnoceni
    3.2
    hodnotilo: 48
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Bezinkový sirup
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 20
        ks bezové květy (Nebo silnější stonky)
      • 80
        g kyselina citronová
      • 2
        l voda (Převařená)
      • 2
        kg cukr krystal

    Postup přípravy receptu

    1
    Do 5 litrové láhve dáme květy, kyselinu, převařenou vodu a necháme 24 hodin stát. Potom přecedíme přes plátno a přidáme cukr, vše promícháme, přikryjeme a necháme dalších 24 hodin stát. Potom vše rozléváme do sklenic, které uložíme na chladné místo.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Bezinkový likér

    Bezinkový likér

    Bezinkový med

    Bezinkový med

    Meduňkový sirup

    Meduňkový sirup

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Jája
      Jája | 7. 6. 2016 19:35

      Kyselina sorbová není závadná!! Podívejte se sem https://cs.wikipedia.org/wiki/Kyselina_sorbov%C3%A1 :-) .

    • Petra
      Petra | 7. 6. 2016 14:37

      Děkuji za recept. Někteří se ptají, zda je možné nahradit kyselinu citrónovou citrónem. Ano, já třeba dělám jen s citrónem a vše je v pořádku, sirup se nakazí. Jen ještě používám nahoru do lahve třošinku alkoholu - slivovice, rumu apod., abych zabránila kažení. Případně dávám svůj recept k dispozici: http://milujemebylinky.cz/recept-na-bezovy-sirup/ Určitě bezový sirup vyzkoušejte, je moc dobrý :-)

    • iwet
      iwet | 2. 6. 2016 20:07

      Pet lahev je nezávadná v případě, že se do ní plní studená tekutina. Při nalití horké tekutiny se plast nejen roztaví, ale uvolňují se přitom škodlivé ftaláty. Bohužel.

    • Honza
      Honza | 1. 6. 2016 16:02

      Doháje do každej recept na sirum : + 2kg cukru to je vprdeli. dneska najít něco bez toho zla je fakt těžký

    • Jana
      Jana | 29. 5. 2016 08:57

      Prosím, napište mi, kdo nepijete vodu nebo limonádu z plastu, v čem jste na tom zdravotně lépe. Plast na láhve je v kvalitě, která odpovídá požadavkům na tekutá léčiva. Každý den se prodá obrovské množství limonád v plastu. Pokud plast vadí sirupu plastu, udělejte jen koncentrát na limo v platu. Recept je stejný. Tady nahoře. A je výborný. Ahoj.

    • alice val.
      alice val. | 23. 5. 2016 10:13

      Lindo, tady jsem našla fajn článek, kde jsou všechny převody, tak snad se bude hodit http://www.domacikuchyne.cz/zapisnik/vazeni-bez-vahy-prepocet-vahy-na-lzicky-a-hrnky-pri-vareni-ocenite.html

    • jana
      jana | 8. 1. 2016 22:28

      dobry den, prosim kolik kyselinu sorbovou davate do 5l sirupu? dekuji za odpoved

    • Milan
      Milan | 13. 6. 2015 09:08

      1 lžička cca 5 gr. x 16 lžiček = 80 gr.

    • Milan
      Milan | 13. 6. 2015 09:06

      1 plná lžička cca 5 gramů , cca 16 lžiček = 80 gr.

    • linda
      linda | 7. 6. 2015 19:56

      Posím, kolik je 80g kyseliny, nemám to čím zvážit, tak třeba kolik je to na lžičky. Děkuji

    • sdf
      sdf | 7. 6. 2015 17:26

      Z PET lahví se uvolňuje BPA, najděte si to někde na internetu...

    • sdf
      sdf | 7. 6. 2015 17:26

      Z PET lahví se uvolňuje BPA, najděte si to někde na internetu...

    • sdf
      sdf | 7. 6. 2015 17:26

      Z PET lahví se uvolňuje BPA, najděte si to někde na internetu...

    • Marketa.A85 | 6. 6. 2015 22:21

      Určitě jde dát alespoň částečně místo ní citron, jen množství musí být určitě větší... Dávám několik citronů a trochu kys. citronové podle chuti :-)

    • Marketa.A85 | 6. 6. 2015 22:06

      Sirup je konzervovaný v první řadě cukrem, a kyselina citronová je zdraví neškodná a také dobře konzervuje. Samozřejmě je možné jí nahradit částečně citronem, na chuti to jen přidá... Po roce bych se v žádném případě nebála konzumace, určitě se nezkazí, a když bude zavařený (horký nalitý do zavař. sklenic, a otočit víkem dolů), určitě vydrží i o dost déle. Kompotuji jen s cukrem jakékoliv ovoce a nikdy jsem neměla problém, kompoty jsou výborné i po delší době. Kyselina sorbová opravdu zdraví škodí, tak proč ji přídávat, když to není nutné? :-$ Ale to je na každém... pokud má někdo chuť si ji tam přidat, ať ji přidá :-) Když jsou sklenice vyvařené, čisté, plíseň se ale určitě dělat nebude tak i tak :-)

    • Marketa.A85 | 6. 6. 2015 19:41

      Hlavně při zahřátí (čím teplejší, tím hůře - ale už po 1 dni např. ve 30 stupních Celsia,např. při zapomenutí v autě), se z pet lahví ve větším množství uvolňují škodlivé rakovinotvorné látky... Sklo je i proto opravdu lepší ... je to osvědčené a zaručeně nezávadné :-) Já jsem si oblíbila 0,7 l lahve s širším hrdlem od rajčatového pyré, případně klidně použiju jakékoliv sklenice od medu, moštu...

    • Markéta
      Markéta | 5. 6. 2015 13:32

      Můžu se prosím zeptat, kolik kyseliny sorboné dávate na ty cca 2 litry vody? Díky moc.

    • petra
      petra | 2. 6. 2015 10:24

      diky kyseline sorbove prave vydrzi stava i rok az dva,delam ji uz pet let a vydrzela mi i tri roky.bez kyseliny sorbove necely rok a nevim proc by mela byt skodliva,kdyz se dava i do sirupu a stav normalne,spise zabranuje,aby se tam netvorili kvasinky a plisen =-O

    • Aneta
      Aneta | 31. 5. 2015 14:58

      Jak jste přišla na to, že PET lahve jsou škodlivé? Tady bych rekla, ze jde hlavne o estetiku, sklenena lahev proste vypada lepe.

    • --
      -- | 28. 8. 2014 17:37

      Tak právě kyselina sorbová je pěkný svinstvo, stejně jako všechny chemické konzervanty. Kyselina citronová by měla být teoreticky neškodná.

    • Dáda
      Dáda | 12. 6. 2014 16:51

      ahojky, mám dotaz na Vláďu. 50 květů, 2,5 kg cukru a kolik vody a kyseliny??? :-\

    • olinka
      olinka | 6. 6. 2014 18:35

      vyborne recepty, jen prosim - do PET lahvi radeji ne, jakekoli sklenice jsou neskodne...

    • vláďa
      vláďa | 5. 6. 2014 13:29

      Ahoj. My dáváme 50 květů, vodu nepřevařujeme, cukru 2,5kg a po rozpuštění (nutno trošku zahřát)hned do PET lahví a vydrží tak dlouho, než ho vypijeme - klidně 2-3 roky..

    • michal
      michal | 3. 6. 2014 16:58

      Zdravím , jen tam hezky dejte tu kyselinu citronovou , je to , abe se to nekazilo , já přidávám ještě kyselinu sorbovou , a sirup s přehledem vydrží i déle než rok ..... jsou to jen kyseliny , nic extra škodlivého .

    • eva
      eva | 28. 5. 2014 07:44

      ahoj, muzu místo kyseliny citronove dat třeba 1 citron?

    • Vašek86
      Vašek86 | 27. 5. 2014 21:03

      Mohu nahradit kyselinu citronovou odpovídajícím množstvím citronové šťávy? Jelikož se ve 100g citronové šťávy se nachází 4 až 8 g kyseliny citronové. Zkoušel to někdo? Díky :-)

    • Jutta
      Jutta | 22. 5. 2014 17:56

      Dávám tam ještě práškovou kyselinu L-askorbovou (vitamin C), což taky konzervuje, a trochu kyseliny sorbové, což by měl být neškodný konzervant. Loňské bez problémů vydržely až do jara při teplotě kolem 15 st.

    • Jiří
      Jiří | 20. 5. 2014 16:46

      vodu studenou, max. vlažnou

    • wholesale nba jerseys
      wholesale nba jerseys | 16. 9. 2013 19:42

      PS- Blow and their family did place in a declare with BP, these people just haven’t noticed anything however. AS ASSOCIATED WITH MARCH twenty-four, 2011 wholesale nba jerseys http://www.hillingtongreen.com/replica_nba_jerseys.html

    • Behunka
      Behunka | 1. 7. 2013 12:00

      z mé zkušenosti do studené. Jednou jsem dala do teplé a květy zčernaly a musela jsem to dělat znovu.

    • Viola
      Viola | 30. 6. 2013 12:51

      Dotaz: Převařená voda se naleje na květy vřelá nebo studená? Děkuji.

    • Viola
      Viola | 30. 6. 2013 12:49

      Připojuji se k dotazu: Převařená voda se na květy naleje vřelá nebo studená? Děkuji.

    • jana
      jana | 23. 6. 2013 18:56

      v ikee jsou super dvoulitrovky :-[ :-) :-)

    • toNic
      toNic | 14. 6. 2013 23:22

      samozrejme se ty lahve v ty roube na 200 stupnu sterilizuji jeste prazdne bez sirupu, ten tam nelijete az po schladnuti sterilizovanych lahvy

    • meg
      meg | 14. 6. 2013 08:21

      sterilizuje sama kys.citronová ... když zavaříte na 200 st., tak zničíte všechno dobré a zdravé, co v sirupu do té doby po bezinkách zůstalo!

    • bezinka
      bezinka | 7. 6. 2013 16:54

      Já sterilizuju vymyté skleněné láhve v troubě na 200 stupňů, max.20 min a víčka vyvařím.Je to rychlé a funguje to! ;-)

    • ashi
      ashi | 7. 6. 2013 12:48

      no jistě že cukr v tekutém stavu! Sirup přeci :-D

    • Eliška
      Eliška | 5. 9. 2012 07:15

      Dobrý den, váš recept se mi zamlouvá, zkusím ho, ještě jsem sirup nikdy nedělala, tento rok jsem ho náhodou dostali na výslužku a byl vynikající, tak se těším až pokvete bez a půjdu trhat :) protože ty kupované sirupy jsou opravdu neschopné pití

    • jmuell1 | 7. 6. 2012 17:05

      TAky jsem si recept trrošičku upravila, ale základ je prostě fajn. ;-)

    • iris
      iris | 7. 6. 2012 16:14

      nooo....já mám na 50ks květů pouze 3,5g kyseliny citronové !!!!! 4 l vody, 4 citrony na kolečka. vše promíchat s tou vodou - prvně převařenou a zchlazenou, - nechat 24h odpočinout a až potom změřit kolik mám ten druhý den litrů, tolik dám kg cukru, přivedu k varu a ihned vypnu - nevařím! potom vychladlé plnit do lahví. :-) :-)

    • Petra
      Petra | 6. 6. 2012 21:39

      Vyzkoušela jsem. Je to dost kyselé, asi jako býval Vitacit. Mám blbou kyselinu citronovou, nebo se jí tam má dávat radši míň?

    • veronika
      veronika | 5. 6. 2012 18:25

      Můj recept na bezinkvý sirup je: Převařit 2 litry vody, nechat vychladit, k tomu přidat 25 bílých květů bezinek, 2 citrony pokrájené na kolečka a bez jadýrek, - toto nechat 24 hodin louhovat. Poté přecedit, přidat 2 dkg kyseliny citronové a 2 kg cukru. Zahřeju jen tak,aby se cukr rozpustil (nevařit). Horké plním do sklenic se širším hrdlem - od leča, čalamád, - zavíčkuju, obrátím dnem vzhůru a nechám takto vychladnout. Sirup se nekazí, vydrží rok pokud jej nevypijeme. Je vynikající, sladíme jím čaj místo cukru. Tento recept používám řadu let, je výborný a nikdy mě nezklamal.

    • jana
      jana | 21. 5. 2012 19:49

      Také dělám bezinkovou šťávu podle stejného rozpisu jen s tím rozdílem, že kyseliny citronové použiji mnohem méně. Kyselinu sorbovou nedoporučuji - zabraňuje sice růstu kvasinek a plísní a je snadno dostupná, ale šťávu děláme doma a pro děti :-) ... Šťávu plním do vyvařených sklenic až po okraj, ihned uzavřu a ukládám naležato do lednice ( bohužel nemám chladný sklep). Poslední kousky dopíjíme během března a pak se jen těšíme na novou várku. Jana

    • Eva1 | 13. 6. 2011 20:51

      Výborné, studené lahoda :-( :-( :-( Foto přikládám.

    • karel
      karel | 6. 6. 2011 21:28

      ahojte, nebude ten sirup kvasit, když není sterilizovany?

    • Janina
      Janina | 6. 6. 2011 08:34

      Ahoj, zásadně plním do skleněných zavařovacích láhví, které následně zavařím než se víčko chytne. Takto mám bezinkovou šťávu k dispozici celý rok, než ji zkonzumujeme.

    • recepty73
      recepty73 | 1. 6. 2011 08:18

      ...kyselina citronová je na některý druh pet lahví agresivní a chuť džusů, limonád... chytne po delší době takovou divnou pachuť :-( ... , skladuju v lahvích od Ferneta, rumu, likérů ;-) ..., soused je nesmí nosit do výkupu, ale k nám za dveře :-D

    • Simča S.
      Simča S. | 1. 6. 2011 00:09

      Jirko - jakou zkušenost? Napiš, ať vím, co to může udělat.... I když skleněných lahví bych asi neměla dostatek....

    • recepty73
      recepty73 | 31. 5. 2011 20:30

      ...nemám dobrou zkušenost s kyselinou citronovou a plastem, raději plním do skla...

    • Simča S.
      Simča S. | 31. 5. 2011 19:43

      Já si limonádu slévám to PET lahví. Mám je pak v lednici a pijeme ji tak 2-3 měsíce... Dokud nedojde...

    • Jana Zimmerová | 31. 5. 2011 19:18

      Do čeho sirup plníte? Do skla?

    • recepty73
      recepty73 | 20. 4. 2011 14:17

      ...už aby byly bezinky :-P a bezinková limonáda u nás taky nevydrží dlouho ;-) :-D

    • Jana Olšaníková
      Jana Olšaníková | 27. 5. 2009 10:18

      Bezinkový sirup je super...a podle tohohle receptu už jsem ho dělala dvakrát, takže jdu na něj zase. Mmch. k tomu uchovávání, my ho dáváme do mražáku a vydrží tam klidně i rok. A chuť zůstane stejná:-)

    • Eva Stašková
      Eva Stašková | 6. 6. 2008 12:25

      Dobrý den Blanko-zaujal mě Váš recept,prosím ty citrony-oloupat a pokrájet či vymačkat????děkuji,eva

    • Jitka Nováková
      Jitka Nováková | 30. 7. 2007 09:48

      aby nekvasil může se přidat jeden balíček kyseliny sorbové to potom nezakvasí zaručeně zakoupíte v drogerii

    • Dagmar
      Dagmar | 17. 6. 2007 18:04

      Sirup jsem dělala, velice nám všem chutná

    • Iveta Bílková
      Iveta Bílková | 2. 6. 2007 18:37

      Ta voda má být prosím horká nebo vychladlá? Děkuji

    • Eva
      Eva | 1. 6. 2007 13:39

      Bezinkový sirup dělám již 3. rokem a nikdy jsem neměla problém s kvašením, spíše s plísní. Předminulý rok jsem pokusně dolila hrdlo (cca 1-2cm) nějakým alkoholem a šťáva mi vydržela i více než rok!!

    • Kristýna Dvořáková
      Kristýna Dvořáková | 28. 5. 2007 18:50

      No, já si myslím, že všechny sirupy jsou více méně tekutý cukr, ale ředí se přeci vodou, ne? A to dost. U většiny kupovaných sirupů máte cukr na druhém místě - hned po vodě. Je to normální. Tento bezinkový je vynikající a velmi osvěžující. U nás ho milují i děti. Zítra jdu otrhávat bezinku.

    • Anonym
      Anonym | 25. 5. 2007 15:42

      Mno, čekala jsem, že to bude sirup z bezinkových plodů a ne květů. Něco podobného jako toto babička taky dělala, ale 2 kg cukru na 2 litry vody, no nezlobte se, ale to je cukr v tekutém stavu.

    • Michaela Karlíková
      Michaela Karlíková | 25. 5. 2007 14:48

      taky dělám bezinkový sirup stejě. Babička mu říkala kozičková šťáva. Jako děti jsme ho milovali a já ho dělám každoročně. Moje rodina ho má ráda, je lepší než stˇávy a sirupy z obchodu.Jenom s uchováváním na delší dobu mám trošku problém. To tajemství mi babička ani maminka nestihly říct.

    • Simon Stemarq
      Simon Stemarq | 24. 5. 2007 17:53

      Jo, to je náš "rodinný" recept. A je skvělý. Zrovna dneska večer budu slívat první letošní dávku.Dřív jsem bezinky nesnášel, ale bylo to v tom, že jsem si ten sirup nedělal sám a byl mírně nakvašený.

    • jindriska
      jindriska | 25. 6. 2006 21:57

      dekuji za uverejneni receptu,po nekolika letech ho chci znovu udelat,vim ze je moc lahodny,udelala jsem prvne spatny postup a tak musim znovu

    • Blanka
      Blanka | 17. 6. 2006 20:16

      Podobný sirup dělám také a sice: 50 květů, 40 g kyseliny citr., 4 citrony, 4 litry převařené vody. Vše se nechá 24 hodin louhovat, pak přecedím a přidám 4 kg cukru a je hotovo - rozlévám do sklenic, v chladu vydrží (pokud se nevypije) opravdu dost dlouho.

    • Stáňa
      Stáňa | 11. 6. 2006 19:20

      Konzervovaný je cukrem a kyselinou citronovou. Plním ho do láhví až nahoru aby tam nebyl vzduch a dávam do chladna. Tak vydrží klidně celý rok ( pokud se před námi dobře schová:-) Jinak v září se zas těšíme až vykvete:-)

    • Margita
      Margita | 8. 6. 2006 12:46

      Bez konzervačných látok a bez sterilizovanie nekvasí tento sirup? Ďakujem za odpoveď vopred.

    • Ivana Přikrylová
      Ivana Přikrylová | 8. 6. 2006 12:07

      Stejný recept na tento sirup připravuji už několik roků. Je vynikající, rodina se po zimě nemůže dočkat až začne černý bez kvést a bude nový sirup

    • Airan Novakova
      Airan Novakova | 12. 6. 2005 15:17

      Uz jsem se zminovala jak jsou bezinky zdrave, ten sirup je moc dobry na procisteni, zbavuje telo toxiny!

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Nápoje
    Nápoje Červen Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bezové květy Cukr krystal Kyselina citronová Voda
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Košíčky isidor

    Košíčky isidor

    Ravioli s náplní

    Ravioli s náplní

    Pudinková bábovka II.

    Pudinková bábovka II.

    Tvarohové koláče

    Tvarohové koláče

    Pečenáče z kapra

    Pečenáče z kapra

    Olivová pomazánka

    Olivová pomazánka

    Krachle z listového těsta

    Krachle z listového těsta

    Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze sterilovaných jablek

    Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…

    Fazole z konzervy

    Fazole z konzervy

    Doporučujeme

    45 minut
    Polévka z pečeného květáku

    Polévka z pečeného květáku

    50 minut
    Kotlety plněné kysaným zelím

    Kotlety plněné kysaným zelím

    20 minut
    Salát se sázenými vejci

    Salát se sázenými vejci

    45 minut
    Buchtičky s krémem

    Buchtičky s krémem

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    15 minut
    Fazolový salát s rajčaty

    Fazolový salát s rajčaty

    90 minut
    Hrnečková pomerančová bábovka

    Hrnečková pomerančová bábovka

    30 minut
    Jarní šakšuka

    Jarní šakšuka

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    Poslední sledované recepty

    54
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"
    38
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    36
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    35
    Míša řezy
    Míša řezy
    30
    Tvarohová bábovka
    Tvarohová bábovka

    Zajímavé články

    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani připravíte i ze zbytků!
    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani…
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám rodina udělí řád zlaté vařečky!
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám…
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších dortíků, které miluje celý svět!
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších…
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč za chod
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč…
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co jste o jeho historii nevěděli
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co…

    Sledujte nás

    AHA.cz Světlana Nálepková (60) v ohrožení života: OTOK MOZKU!

    Světlana Nálepková (60) v ohrožení života: OTOK MOZKU!

    AHA.cz Stylista si posvítil na moderátorky: Jak dopadla Borhyová a spol.?

    Stylista si posvítil na moderátorky: Jak dopadla Borhyová a spol.?

    AHA.cz Nedělní Aha! 28.2.2021

    Nedělní Aha! 28.2.2021

    Dáma.cz Herec Jan Hájek: K divadlu ho přivedla první láska, vlastní rodinu dodnes nemá

    Herec Jan Hájek: K divadlu ho přivedla první láska, vlastní rodinu dodnes nemá

    Dáma.cz Kdo jablko denně sní, k tomu lékař nechodí. Pravda, nebo fikce?

    Kdo jablko denně sní, k tomu lékař nechodí. Pravda, nebo fikce?

    Ženy.cz Inspirace z Instagramu: Svetr, který nikdy nemůže vyjít z módy

    Inspirace z Instagramu: Svetr, který nikdy nemůže vyjít z módy

    Maminka.cz Děti podle hvězd: Blíženci vyskakují z kočárku, Raci potřebují neustálou pozornost

    Děti podle hvězd: Blíženci vyskakují z kočárku, Raci potřebují neustálou pozornost

    Reflex.cz Lesk a bída pražského metra: Pofiderní non-stop? Ne, jedna z nejkrásnějších evropských stanic!

    Lesk a bída pražského metra: Pofiderní non-stop? Ne, jedna z nejkrásnějších evropských stanic!

    E15.cz Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Abecedazahrady Kávovary, překapávače, vakuum: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Kávovary, překapávače, vakuum: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Další doporučené recepty:

    Bezinkový krém s ovocným kompotem
    Bezinkový krém s ovocným kompotem
    Bezinkový likér
    Bezinkový likér
    Bezinkový med
    Bezinkový med
    Bezlaktózový shake
    Bezlaktózový shake
    Bezlepková bábovka
    Bezlepková bábovka
    Bezlepková bábovka
    Bezlepková bábovka
    • Recepty.cz
    • Bezinkový sirup
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí