Bavorský salát

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory uvařené ve slupce, ještě teplé nakrájíme na plátky (půlkolečka), dáme do misky nakrájíme cibuli (bílá, červená, zelená), orestujeme na oleji, přidáme horký hovězí nebo kuřecí vývar, osolíme, opepříme, přidáme 1 lžíci hořčice a čajovou lžičku octa.
2
Necháme odstát. Suroviny se teplem spojí.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Mila Tischer
    Mila Tischer |

    13. 6. 2013 23:24

    Delam uz dlouha leta, delala jsem i ceskym hostum, moc jim chutnal. Jen neznam nikoho z bavorska, kdo by tam daval horcici, jinak ingredience souhlasi.

  • Janaso
    Janaso |

    15. 1. 2013 15:04

    Velmi dobrá alternativa klasického bramborového salátu.

  • pavlina
    pavlina |

    4. 10. 2012 18:51

    Tak jsemskousela bavorsky salat a moc nam chutnal :-)

Další doporučené recepty: