Balatonská pomazánka

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Pastis

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zelenou cibulku nasekáme ručně nebo rozmixujeme na jemno. Přidáme brynzu, pomazánkové máslo a koření a promixujeme na jemnou hmotu. Mažeme na tmavý chléb nebo na ciabattu ve třech vyhotoveních: na chleby položíme plátky rajčete nebo kolečka zelené papriky nebo na kostičky nakrájenou cibulí.
2
Výborné k večeři s čajem nebo podmáslím.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    6. 7. 2014 14:31

    Nám tato pomazánka velmi chutnala, brynzu máme rádi, a takto napálivo je velmi fajn :)

  • Janaso
    Janaso |

    25. 10. 2010 13:19

    Spolehlivá klasika.

  • Helena N.
    Helena N. |

    5. 6. 2010 18:01

    Pomazánka je dobrá, ale mrzí mě, že jsem tam dala drahou brynzu, protože je z toho obyčejná budapešť, jen trochu ostřejší, díky feferonce.

  • Veronika Matoušková
    Veronika Matoušková |

    14. 5. 2007 11:18

    Vypadá to dobře, brzo vyzkoušíme a pak dáme vědět jaká byla....

Poslední navštívené:

Abecední seznam: