Babiččina rajská

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z oleje a polohrubé mouky uděláme zásmažku a necháme ji vychladnout. Přidáme skořici, rajský protlak a vodu. Rozmícháme. Zahříváme za stálého míchání, až vznikne hladká kaše. Přidáme sůl a cukr a dostatečné množství studené vody tak, abychom získali omáčku vyhovující hustoty. Dochutíme.
2
Do omáčky můžeme vložit maso z polévky, sekanou nebo masové kuličky na prohřátí. Podáváme s knedlíkem.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Maso Olej Polohrubá mouka Rajský protlak Skořice Studená voda Sůl

Komentáře k receptu

  • klucka
    klucka |

    7. 9. 2014 18:36

    Velmi dobrá. :-) :-[

Další doporučené recepty: