Babiččin králík

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: nedka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Naporcovaného králíka osolíme a opepříme, brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Do pekáče vysypeme celý obsah sklenice naložené cibule s paprikami, poklademe kolečky brambor, rozložíme porce králíka, znovu kolečka brambor, přikryjeme sýrem zalijeme šlehačkou a necháme 2 hodiny v chladnu odležet. Pečeme pomalu do měkka.
2
Podáváme bez přílohy.

Komentáře k receptu

  • Hela Spil
    Hela Spil |

    12. 5. 2007 23:14

    Mají to být papriky s cibulí nebo cibule s parikami, tzn. čeho tam má být víc?

  • Ráďa Krulec
    Ráďa Krulec |

    1. 5. 2007 13:12

    Vynikající

  • LF. SEDLÁK
    LF. SEDLÁK |

    21. 10. 2006 18:06

    Chudák králík,to mi nejvíce připomína umělecké dílko kuchařky na základní škole. Králík je delikatesa,která se připravuje různě,ale nikoliv hrůzně

Abecední seznam: